masala
19 godina 9 mjeseci ago #1927
od razor
Vi mislite da je to nesto ha?
Ajd da vas razuvjerim.
Pogledajte ovaj link pa javite sta mislite o TOME!
aaotracker.4players.de/usertrack ... 20&x=8&y=9
E da...jedno malo objasnjenje...kad vam se ucita stranica odite dolje do Sessions for the last 31 days i pogledajte prvi session. E da....zavezite se necim za stolicu da ne padnete i ne razbijete si glavu. (A baj d vej cuo sam da ima jos jedan veci frik)
mato napisao: aaotracker.4players.de/usertracker.php?userid=24451 pogledajte datum 29.1 2005 covjek je igro 11h43min u komadu a ja se poceo zabrinjavat da previse igram :lol: :lol: :lol:
Vi mislite da je to nesto ha?
Ajd da vas razuvjerim.
Pogledajte ovaj link pa javite sta mislite o TOME!
aaotracker.4players.de/usertrack ... 20&x=8&y=9
E da...jedno malo objasnjenje...kad vam se ucita stranica odite dolje do Sessions for the last 31 days i pogledajte prvi session. E da....zavezite se necim za stolicu da ne padnete i ne razbijete si glavu. (A baj d vej cuo sam da ima jos jedan veci frik)
Please Prijava to join the conversation.
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #1936
od blento
a lijep nacin da postanes member....eeeeeerm....sad cu da ti obrisem dvadesetak postova..pa sve ispocetka! :lol: :lol: :lol: ..(zasto...JER MOGU!..) :roll: :roll: :roll:
ajd ajd...da sam zensko..odma bi to ucinio..ovako se volim samo prijetiti!.. :roll: ..nooo matoo..koliko njemu postova moram obrisat? :lol:
PsYcHo_AnALysE napisao:
PsYcHo_AnALysE napisao: ...u bog te mazo... 8O 8O 8O
...taj je pustio korjenje ispred kompa...
...i da s ovim postom sam postao member
a lijep nacin da postanes member....eeeeeerm....sad cu da ti obrisem dvadesetak postova..pa sve ispocetka! :lol: :lol: :lol: ..(zasto...JER MOGU!..) :roll: :roll: :roll:
ajd ajd...da sam zensko..odma bi to ucinio..ovako se volim samo prijetiti!.. :roll: ..nooo matoo..koliko njemu postova moram obrisat? :lol:
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.420 sekundi