pitanja.......
18 godina 1 mjesec ago #19451
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic pitanja.......
dax napisao:
NrG napisao: a poglete ovaj..na akciji...ni lose
www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=1442
Ja baš TAJ ISTI kupio jučer
Najozbiljnije!
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 1 mjesec ago #19452
od rudlava
Replied by rudlava on topic pitanja.......
ja vas uopce ne kuzim oce laptop za igranje hehehehe pa to i ja znam da treba imat hrpetinu para za takvo nesto...mislim pitanje ko pitanje je bezveze sorry dugi ali tako je....svasta... o cemu vi raspravljate ako oce laptop za igranje neka odvoji preko 10.000 i gotovo inace neka ni ne razmislja o tome....i vidim da ima i advokata..pa nije nesposoban da sam kaze sta misli i koliko para ima..ubiti to je nebitno jer laptop za igranje ispod 10.000 nece dobit...papa
18 godina 1 mjesec ago #19453
od billy
Replied by billy on topic pitanja.......
pitao me gdje sam našao nc6400 , razlog za smjeh ne vidim al ljudi su skloni da se smiju onome što nerazumiju. čovjek je tražio laptop za igranje, otkud znam kolki mu je buđet? ima laptopa mnogo skupljih od 13.900 kn kolko košta nc6400.Pisko napisao:
billy napisao:
Ica napisao:
billy napisao: Compaq nc6400
intel centrino dual core
1 gb rama
AT mobile radeon x1600 512 mb (nije share)
može se igrat AA glatko
1. Ne može se igrati AA glatko
2. Gdje si našao nc6400 sa X1600 kod nas?
3. Košta 12.000 kn ili više a za te novce dobije desktop mrcinu 2x jaču
1. možeš, probao sam
2. i 3. dobio sam laptop od tvrtke
i kakve to ima veze kaj si ga dobio od firme??? kad je covijek reko da nema para da daje za tak skupi laptop....
i na kojim to detaljima si ti igral glatko?? na minimalnim.... lol
18 godina 1 mjesec ago #19454
od razor
Replied by razor on topic pitanja.......
Obojica ste polovicno u pravu.
-Piskota, netreba se smijat stavrima koje nisi vidio
-Bily, Dugi je rekao:
Ukratko (nevjerujem da cu ovo rec) Ivana je pogodila u srz "problema". Laptop za igranje ne ulazi u istu recenicu kao i :"malo para"
E da....jedno pitanje za Bilija. Htio sam te to pitat tamo na kavi al sam zaboravio. Kolko fps-ova to cudo tjera i na kojim postavkama grafike?
-Piskota, netreba se smijat stavrima koje nisi vidio
-Bily, Dugi je rekao:
btw neam puno para na raspolaganju a bilo bi ljepo kada bi mogao igrat novi aa na njemu bez nekih trlzlinga Laughing
Ukratko (nevjerujem da cu ovo rec) Ivana je pogodila u srz "problema". Laptop za igranje ne ulazi u istu recenicu kao i :"malo para"
E da....jedno pitanje za Bilija. Htio sam te to pitat tamo na kavi al sam zaboravio. Kolko fps-ova to cudo tjera i na kojim postavkama grafike?
- dugis_warrior
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 1 mjesec ago #19456
od dugis_warrior
Replied by dugis_warrior on topic pitanja.......
hehe
glupo je da se sam qvotam... pa i necu
nisam rekao da hocu laptop za malo para i da mora moc bit takav bjes da moram igrat sve i svasta na njemu... vec sam rekao " da bi bilo ljepo" sto neznaci i nuzno..... :lol:
laptop ce mi trebat za druge stvari a kada bi mi mogli preporucit nesto bi bio zahvalan... :lol:
ja sam jaako svjestan toga da necu moc igrat bog zna sta na njemu i trazio sam savjet od onih za koje sam mislio da ce mi moc pomoc, zato rudi nemoras me odma napadat koda sam pola afrike headshotirao :twisted:
glupo je da se sam qvotam... pa i necu
nisam rekao da hocu laptop za malo para i da mora moc bit takav bjes da moram igrat sve i svasta na njemu... vec sam rekao " da bi bilo ljepo" sto neznaci i nuzno..... :lol:
laptop ce mi trebat za druge stvari a kada bi mi mogli preporucit nesto bi bio zahvalan... :lol:
ja sam jaako svjestan toga da necu moc igrat bog zna sta na njemu i trazio sam savjet od onih za koje sam mislio da ce mi moc pomoc, zato rudi nemoras me odma napadat koda sam pola afrike headshotirao :twisted:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.411 sekundi