Brz ko munja :D
17 godina 11 mjeseci ago #19826
od pisko
Replied by pisko on topic Brz ko munja :D
Hmm, i ti se zalis? lol ili je to photo shop imal prste
p.s. a poglete kak se fura da igra =AA= svaki dan, moral ga je upalit samo da se vidi hehehe
p.s. a poglete kak se fura da igra =AA= svaki dan, moral ga je upalit samo da se vidi hehehe
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 11 mjeseci ago #19827
od razor
Replied by razor on topic Brz ko munja :D
Jok!
Nit je Photoshop, nit se furam da igram...pogledaj Tracker
Bas sam bio stavio da se skidaju nove epizode Galactice kad sam skuzio Jopketa na Urbanu pa reko idem priklat nesto
Nit je Photoshop, nit se furam da igram...pogledaj Tracker
Bas sam bio stavio da se skidaju nove epizode Galactice kad sam skuzio Jopketa na Urbanu pa reko idem priklat nesto
17 godina 11 mjeseci ago #19829
od blento
Replied by blento on topic Brz ko munja :D
eh...al imas i Max TV...mozda ti se desilo kao dosta ljudi...da su koristitli i od MaxTv brzinu....
17 godina 11 mjeseci ago #19830
od razor
Replied by razor on topic Brz ko munja :D
Tesko da mogu koristiti i brzinu od telke jerbo i ona uzima svoju. A i radi se o 2 razdvojene konekcije. Da se radilo o povecanju od 1 Mbita ajd...reko bi, uzo sam "visak" od telke...Al ovo je bila brzina od 4MBit-a (Konekcija za MaxTV je 5)....a sumnjam da su uspjeli program od televizije ugurati unutar 1MBita...
Mozda monteri isprobavaju povecanje brzine po centralama...nesto se suska oko povecanja brzine zbog MaxTV-a (idu na to da ce omoguciti korisnicima gledanje MaxTV-a na 2 televizora).
Kako god bilo, moj torrent przi sve u 16 dok god traje
Mozda monteri isprobavaju povecanje brzine po centralama...nesto se suska oko povecanja brzine zbog MaxTV-a (idu na to da ce omoguciti korisnicima gledanje MaxTV-a na 2 televizora).
Kako god bilo, moj torrent przi sve u 16 dok god traje
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
17 godina 11 mjeseci ago #19857
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic Brz ko munja :D
meni je u domu skidalo sa 10 puta vecom brzinom neg treba a brzina je 2 mbit
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.417 sekundi