Alo alo
- shift
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 11 mjeseci ago #19866
od shift
Alo alo was created by shift
Evo da se i ja javim...sam da znate da sam vas se sjetil ...jedan pajdo mi je rekel da ludi opet organiziraju turnir pa sam bil siguran da i neki od vas idu....videl sam na njihovoj stranici da se ne varam i zelim vam bolji rezultat nego prosle godine, a ono najbitnije da se dobro zabavite....ko zna mozda se i ja zaletim do VG ak nis drugo bar ko spectator ...Jbga tu nemrem igrati armiju, a fali mi do bola...vec sam 3 mj out ...uskoro su praznici pa se nadam da cu stici malo pljucat s vama...Jos jedan pozdrav svima, a poseban Pisskoju
P.S. evo uzimam tvoj msn pa se logiraj koji put
P.S. evo uzimam tvoj msn pa se logiraj koji put
Please Prijava to join the conversation.
- shift
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 11 mjeseci ago #19868
od shift
Replied by shift on topic Alo alo
ma odustal sam od armije nakon kaj sam 2 put skinul 2.7 i naravno imal error, evo sad za bozic sam mislil prodati i acc i traker, al se nekaj premisljam....vleeeeeceeeeeeee meeeeee.....studiram u os i nemrem igrati...imam laptop, a z njim nemrem nis...sljedeci vikend kad dodjem doma skidam 2.7 i puuuucam....al opet 2 tjedna sam samo doma i onda se vracam nazad na fax i ko zna kad bum opet igral..sad sam vec 3 mj off
- pila
- Posjetitelj
- loony_9
- Posjetitelj
17 godina 10 mjeseci ago #19928
od loony_9
Replied by loony_9 on topic Alo alo
hehe pa di ste mi......ovoga ja si isto razmisljam da dodjem u VG s Shiftom....ali moram jos malo razmisliti.......nego shift.....ko ti je ono dal 2.7.....hehe ......samo ti rokaj!!!!!!!!!!!!!
btw:pozz svima a posebno pili i flatu!!!!!!!!!!
btw:pozz svima a posebno pili i flatu!!!!!!!!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.411 sekundi