T-Com je živo sranje. Totalno sam se razočarao u njima.
Vjerojatno ste skužili da ne igram AA, a uzrok je upravo T-Com.
Naime, kad sam se preselio u novi stan, podnio sam zahtjev za preseljenjem telefonskog i adsl priključka. To je bilo 23.11.
Inače im je zakonski rok za preseljenje 30 dana, no nisu mi se javili do nove godine. Sotga sam ja 03.01. otišao u t-centar raspitati se čemu toliko čekanje... I curka na desku mi kaže da na toj centrali na kojoj sam ja nema više mjesta za adsl te da su svi slotovi ispunjeni, tako da im se ne isplati proširivati centralu samo zbog mene. I tako ja sad već čekam skoro 2 mjeseca i naravno jedina opcija mi je odustati od adsla jer to može potrajati do ljeta ako ne i duže...
Sad sam našao zamjensku opciju - lokalnu pulsku WMAN mrežu kojoj CARNet daje izlaz prema internetu ako montiraš wireless antenu i sudjeluješ kao aktivan čimbenik u pokrivenosti signalom (meaning: moja antena je dio gradskog signala i svi je smiju koristiti a ja zauzvrat dobijem pristup Netu)... Stvar sam isprobao i fino šljaka no problem je ping koji je jako visok no nadam se da će sa novim wirelles routerom ping pasti pa ću moći igrati AA...
Toliko od mene i internet veze zasad... Pozdrav svima i sve najbolje u 2007.