Sretna Nova!
17 godina 10 mjeseci ago #19951
od razor
Sretna Nova! was created by razor
Copy paste sa pocetne stranice
Neka vam Svima bude sretna Nova 2007 godina! Zalim vam svima puno srece, zdravlja i ljubavi. Napisao bi ovo kasnije, negdje oko ponoci, al tko zna u kakvom stanju cu tada biti....vec sada mi je tekst malo mutan
EDIT: I da dodam nesto sto sam procitao na jednom od mnogih internet news protala:
Optimistični neka Novu dočekaju kako bi se uvjerili da je došla, a oni pesimistični neka budni dočekaju ponoć kako bi se uvjerili da je Stara godina iza njih. Ne ljubite se s osobama s kojima to ne bi radili ni trijezni i budite spremni na novi početak.
Neka vam Svima bude sretna Nova 2007 godina! Zalim vam svima puno srece, zdravlja i ljubavi. Napisao bi ovo kasnije, negdje oko ponoci, al tko zna u kakvom stanju cu tada biti....vec sada mi je tekst malo mutan
EDIT: I da dodam nesto sto sam procitao na jednom od mnogih internet news protala:
Optimistični neka Novu dočekaju kako bi se uvjerili da je došla, a oni pesimistični neka budni dočekaju ponoć kako bi se uvjerili da je Stara godina iza njih. Ne ljubite se s osobama s kojima to ne bi radili ni trijezni i budite spremni na novi početak.
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 10 mjeseci ago #19953
od blento
Replied by blento on topic Sretna Nova!
...i od mene...
17 godina 10 mjeseci ago #19955
od jopke
Replied by jopke on topic Sretna Nova!
puno sexa i slobodnog vremena
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
17 godina 10 mjeseci ago #19956
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Sretna Nova!
Puno vremena za slobodni sex :LOL:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.423 sekundi