- Zahvala primljena: 0
Molim Malu pomoc
- crazy_chrisss
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 7 mjeseci ago #21100
od crazy_chrisss
Molim Malu pomoc was created by crazy_chrisss
Dakle zamolio bi nekoga ako zna da mi napise gdje se moze nabaviti i naziv medija ( CD,DVD ) koji sadrzi ambijentalne zvukove prasume,sume,mora, opcenito prirode...ali IZRICITO TRAZIM zvuk snimljen u 5.1 zapisu ili DTS cd-u ili DVD-u ...znaci za reprodukciju u surround soundu...
molim vas da mi ako znate napisete naslove jer ili neznam trazit ili mi je potraga uzaludna.... prednost naravno torrentima ili slicno...
hvala i pozdrav !!
molim vas da mi ako znate napisete naslove jer ili neznam trazit ili mi je potraga uzaludna.... prednost naravno torrentima ili slicno...
hvala i pozdrav !!
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 7 mjeseci ago #21101
od blento
Replied by blento on topic Molim Malu pomoc
za more i ono prije toga ti ne znam,...al za prasumu..hmm...snimaj sjednice hrvatskog sabora... :lol: :lol: :lol:
ok..salu na stranu...
Jesi se raspitivao na glazbenim forumima?....pogotoov onim koji se bave snimanjima?..
ok..salu na stranu...
Jesi se raspitivao na glazbenim forumima?....pogotoov onim koji se bave snimanjima?..
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 7 mjeseci ago #21102
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Molim Malu pomoc
Bio je svojedobno neki Peter Gabriel i Deep Forest ak sam dobro napisao.
Jel ti odgovara meditacijska glazba ono sa potocicem i japanskim bambusima i zvoncicima?
Mislim da sam negdje vidio CD iz Zen faze mog zivota
Jel ti odgovara meditacijska glazba ono sa potocicem i japanskim bambusima i zvoncicima?
Mislim da sam negdje vidio CD iz Zen faze mog zivota
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 7 mjeseci ago #21103
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Molim Malu pomoc
www.torrentz.com/6a26effb64ed462
... f2b2f45d2a
www.torrentz.com/e4cefe47ca15d47 ... 2fa55cc12c
www.torrentportal.com/details/24 ... s.mp3.html
www.torrentz.com/e4cefe47ca15d47 ... 2fa55cc12c
www.torrentportal.com/details/24 ... s.mp3.html
- crazy_chrisss
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
17 godina 7 mjeseci ago #21105
od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Molim Malu pomoc
Blento..jesam...ali no response yet...
Sluz hvala ...znam za to sve...ali meni treba audio snimljen u 5.1 zvuku ili DTS CD (sto je opet 5.1) ..ove sve mp3ce su u stereu...
trazim nesto slicno ovome...samo da su zvukovi iz prirode.. www.torrentz.com/search?q=dts&p=6&s=S
uglavnom ...skines image koji zaprzis na cd ..i playash na uredjaju koji podrzava DTS...kucnom kinu....jako dobra stvar....recimo pink floyd i metallica su zakon snimljeni u DTS 5.1 >>> imas osjecaj da si izmedju clanova benda i njihovih instrumenata...u svojoj soby :lol: :lol:
Sluz hvala ...znam za to sve...ali meni treba audio snimljen u 5.1 zvuku ili DTS CD (sto je opet 5.1) ..ove sve mp3ce su u stereu...
trazim nesto slicno ovome...samo da su zvukovi iz prirode.. www.torrentz.com/search?q=dts&p=6&s=S
uglavnom ...skines image koji zaprzis na cd ..i playash na uredjaju koji podrzava DTS...kucnom kinu....jako dobra stvar....recimo pink floyd i metallica su zakon snimljeni u DTS 5.1 >>> imas osjecaj da si izmedju clanova benda i njihovih instrumenata...u svojoj soby :lol: :lol:
17 godina 7 mjeseci ago #21110
od jopke
Replied by jopke on topic Molim Malu pomoc
mozda cu sad reci sve sto vec znas pa niakkve koristi od ovog posta ali svejedno.
sjecam se u to vrjeme kad je izasao dark side... od floyda (za sto sam osobno bio zainteresiran ali na kraju nikad nabavio) naletio sam na stranicu sa popisom svih albuma koji si izasli u tom zapisu. pa probaj prosvrljati malo po stranicama koje govore o toj tehnologiji zapisa (Super Audio Hybrid CD ili samo Super Audio CD).
search.reviews.ebay.com/ws/UCSea ... at=2&ufm=1
sjecam se u to vrjeme kad je izasao dark side... od floyda (za sto sam osobno bio zainteresiran ali na kraju nikad nabavio) naletio sam na stranicu sa popisom svih albuma koji si izasli u tom zapisu. pa probaj prosvrljati malo po stranicama koje govore o toj tehnologiji zapisa (Super Audio Hybrid CD ili samo Super Audio CD).
search.reviews.ebay.com/ws/UCSea ... at=2&ufm=1
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi