Molim Malu pomoc

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21100 od crazy_chrisss
Dakle zamolio bi nekoga ako zna da mi napise gdje se moze nabaviti i naziv medija ( CD,DVD ) koji sadrzi ambijentalne zvukove prasume,sume,mora, opcenito prirode...ali IZRICITO TRAZIM zvuk snimljen u 5.1 zapisu ili DTS cd-u ili DVD-u ...znaci za reprodukciju u surround soundu...

molim vas da mi ako znate napisete naslove jer ili neznam trazit ili mi je potraga uzaludna.... prednost naravno torrentima ili slicno...

hvala i pozdrav !!

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21101 od blento
Replied by blento on topic Molim Malu pomoc
za more i ono prije toga ti ne znam,...al za prasumu..hmm...snimaj sjednice hrvatskog sabora... :lol: :lol: :lol:

ok..salu na stranu...
Jesi se raspitivao na glazbenim forumima?....pogotoov onim koji se bave snimanjima?..

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21102 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Molim Malu pomoc
Bio je svojedobno neki Peter Gabriel i Deep Forest ak sam dobro napisao.
Jel ti odgovara meditacijska glazba ono sa potocicem i japanskim bambusima i zvoncicima?
Mislim da sam negdje vidio CD iz Zen faze mog zivota :P

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21103 od [ctn]sluzavy_cro

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21105 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Molim Malu pomoc
Blento..jesam...ali no response yet...

Sluz hvala ...znam za to sve...ali meni treba audio snimljen u 5.1 zvuku ili DTS CD (sto je opet 5.1) ..ove sve mp3ce su u stereu... :)

trazim nesto slicno ovome...samo da su zvukovi iz prirode.. :) www.torrentz.com/search?q=dts&p=6&s=S

uglavnom ...skines image koji zaprzis na cd ..i playash na uredjaju koji podrzava DTS...kucnom kinu....jako dobra stvar....recimo pink floyd i metallica su zakon snimljeni u DTS 5.1 >>> imas osjecaj da si izmedju clanova benda i njihovih instrumenata...u svojoj soby :lol: :lol:

Više
17 godina 7 mjeseci ago #21110 od jopke
Replied by jopke on topic Molim Malu pomoc
mozda cu sad reci sve sto vec znas pa niakkve koristi od ovog posta ali svejedno.

sjecam se u to vrjeme kad je izasao dark side... od floyda (za sto sam osobno bio zainteresiran ali na kraju nikad nabavio) naletio sam na stranicu sa popisom svih albuma koji si izasli u tom zapisu. pa probaj prosvrljati malo po stranicama koje govore o toj tehnologiji zapisa (Super Audio Hybrid CD ili samo Super Audio CD).

search.reviews.ebay.com/ws/UCSea ... at=2&ufm=1

Rest your trigger on my finger...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.398 sekundi
Pokreće Kunena Forum