Transformers d muvi
17 godina 4 mjeseci ago #22568
od razor
Transformers d muvi was created by razor
Evo bas se vratili iz kina. Pogledali film i moram priznat da sam odusevljen.
Sad dal je to zato jer sam kao klinac pogledao ama bas svaku epizodu istoimenog crtica, il zato jer je fil stavrno dobar....neznam.
Bojao sam se da ce u film ubaciti neki ljubavno psiholoski zaplet i onda motat oko toga cijeli film al fala bogu, sve je ostalo vrlo cisto. Film je pun akcije od prve do zadnje minute.
Kako god bilo, ako ste gledali crtic, i ako vam se svidio, vjerujem da ce vam se svidjeti i film.
Sad dal je to zato jer sam kao klinac pogledao ama bas svaku epizodu istoimenog crtica, il zato jer je fil stavrno dobar....neznam.
Bojao sam se da ce u film ubaciti neki ljubavno psiholoski zaplet i onda motat oko toga cijeli film al fala bogu, sve je ostalo vrlo cisto. Film je pun akcije od prve do zadnje minute.
Kako god bilo, ako ste gledali crtic, i ako vam se svidio, vjerujem da ce vam se svidjeti i film.
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
17 godina 4 mjeseci ago #22570
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Transformers d muvi
Koliko vam plaćaju za reklamiranje tog filma :mrgreen:
PUSH THE BUTTON!!!
17 godina 4 mjeseci ago #22583
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Replied by firefly on topic Transformers d muvi
ja se nadam da ce mi to neko poslati!!!! kao sto se hvalio kako to vec moze skinuti sa torenta!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
17 godina 4 mjeseci ago #22586
od razor
Replied by razor on topic Transformers d muvi
Nisam ga stavljo jerbo sam ga iso gledat u kino, al evo samo za tebe, sam ga stavio danas skidat...ternutno je na 30%.
Sto se kvalitete tice, nemam pojam...vjerojatno kamera...
Sto se kvalitete tice, nemam pojam...vjerojatno kamera...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.384 sekundi