- Zahvala primljena: 2
sta mi to saljete???
17 godina 4 mjeseci ago #22936
od loklar
Replied by loklar on topic sta mi to saljete???
A jebo vas avast, zasto ne koristite NOD32.
Sry moj language, but morao sam.
Sry moj language, but morao sam.
Please Prijava to join the conversation.
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 4 mjeseci ago #22938
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic sta mi to saljete???
kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?
17 godina 4 mjeseci ago #22939
od razor
Replied by razor on topic sta mi to saljete???
Ja sam sa NOD-om imao velikih problema. U vise navrata mi je pronasao virus i onda nije bio u mogucnosti da ga izbrise, a nisam mogao ni ugasiti taj prozor u kojem me on obavjestava da je pronadjen virus. I svaki puta bi sljedio hardwaer shut down...
Sto se Avasta tice, s njim nisam imao nikakvih problema a koristim ga od prvog dana od kad sam spojen 24h na dan (znaci jedno vec 3 godine, ako ne i vise).
Sto se Avasta tice, s njim nisam imao nikakvih problema a koristim ga od prvog dana od kad sam spojen 24h na dan (znaci jedno vec 3 godine, ako ne i vise).
17 godina 4 mjeseci ago #22940
od razor
Da...samo oni jako ljepi to imaju
Inace, koristimo XFire....program koj prati sta igras, drzi statistike istog, omogucava brzo spajanje na servere gdje ti igraju kompici itd. Ima negdje na CTN dijelu post o tome ako se ne varam.
Meni se odobno vrti non stop. No kako ekipa ima slabije masine i ganja svaki moguci FPS, puno ljudi ga je upalilo, isprobalo i ugasilo. Ja osobno nisam primjetio d ami usporava komp uopce....
Replied by razor on topic sta mi to saljete???
Neo_CRO napisao: kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?
Inace, koristimo XFire....program koj prati sta igras, drzi statistike istog, omogucava brzo spajanje na servere gdje ti igraju kompici itd. Ima negdje na CTN dijelu post o tome ako se ne varam.
Meni se odobno vrti non stop. No kako ekipa ima slabije masine i ganja svaki moguci FPS, puno ljudi ga je upalilo, isprobalo i ugasilo. Ja osobno nisam primjetio d ami usporava komp uopce....
17 godina 4 mjeseci ago #22943
od dunavu
ja ga isto imao, ali mi se uopce nije svidio i totalno mi je bio beskoristan pa sam ga maknio
Replied by dunavu on topic sta mi to saljete???
Razor napisao:
Neo_CRO napisao: kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?
ja ga isto imao, ali mi se uopce nije svidio i totalno mi je bio beskoristan pa sam ga maknio
- neo_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 4 mjeseci ago #22944
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic sta mi to saljete???
ja sam si ga snimio pa cemo sada vidjeti koliko ce biti koristan... ak nist ide proc
uglavnom glupo mi je jel da bi vidio nekoga od prijatelja da igra isto mora imati taj program... a onda ga mogu vidjeti i na trackeru ili msn.u ili ili....
uglavnom glupo mi je jel da bi vidio nekoga od prijatelja da igra isto mora imati taj program... a onda ga mogu vidjeti i na trackeru ili msn.u ili ili....
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.473 sekundi