sta mi to saljete???

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22936 od loklar
Replied by loklar on topic sta mi to saljete???
A jebo vas avast, zasto ne koristite NOD32.
Sry moj language, but morao sam. :D

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Please Prijava to join the conversation.

• neo_cro
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 4 mjeseci ago #22938 od neo_cro
Replied by neo_cro on topic sta mi to saljete???
kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22939 od razor
Replied by razor on topic sta mi to saljete???
Ja sam sa NOD-om imao velikih problema. U vise navrata mi je pronasao virus i onda nije bio u mogucnosti da ga izbrise, a nisam mogao ni ugasiti taj prozor u kojem me on obavjestava da je pronadjen virus. I svaki puta bi sljedio hardwaer shut down...
Sto se Avasta tice, s njim nisam imao nikakvih problema a koristim ga od prvog dana od kad sam spojen 24h na dan (znaci jedno vec 3 godine, ako ne i vise).

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22940 od razor
Replied by razor on topic sta mi to saljete???

Neo_CRO napisao: kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?

Da...samo oni jako ljepi to imaju :P

Inace, koristimo XFire....program koj prati sta igras, drzi statistike istog, omogucava brzo spajanje na servere gdje ti igraju kompici itd. Ima negdje na CTN dijelu post o tome ako se ne varam.
Meni se odobno vrti non stop. No kako ekipa ima slabije masine i ganja svaki moguci FPS, puno ljudi ga je upalilo, isprobalo i ugasilo. Ja osobno nisam primjetio d ami usporava komp uopce....

Više
17 godina 4 mjeseci ago #22943 od dunavu
Replied by dunavu on topic sta mi to saljete???

Razor napisao:

Neo_CRO napisao: kak ti i razor imate ovak lijepe izbornike ispod?? bas mi se to svidja... to samo gazde imaju?

Da...samo oni jako ljepi to imaju :P

Inace, koristimo XFire....program koj prati sta igras, drzi statistike istog, omogucava brzo spajanje na servere gdje ti igraju kompici itd. Ima negdje na CTN dijelu post o tome ako se ne varam.
Meni se odobno vrti non stop. No kako ekipa ima slabije masine i ganja svaki moguci FPS, puno ljudi ga je upalilo, isprobalo i ugasilo. Ja osobno nisam primjetio d ami usporava komp uopce....

ja ga isto imao, ali mi se uopce nije svidio i totalno mi je bio beskoristan pa sam ga maknio :wink:

• neo_cro
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 4 mjeseci ago #22944 od neo_cro
Replied by neo_cro on topic sta mi to saljete???
ja sam si ga snimio pa cemo sada vidjeti koliko ce biti koristan... ak nist ide proc :D
uglavnom glupo mi je jel da bi vidio nekoga od prijatelja da igra isto mora imati taj program... a onda ga mogu vidjeti i na trackeru ili msn.u ili ili....

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.473 sekundi
Pokreće Kunena Forum