dobro bedaci
- neo_cro
- Posjetitelj
17 godina 4 mjeseci ago #23006
od neo_cro
Replied by neo_cro on topic dobro bedaci
To bi ja poslao 1000 dobro opremljenih policijskih specijalaca da ih dobro sve namlate ko zadnju stoku da ih svaka kost boli sljedecih 3mj... Kad vidim ovako nesto nemogu si ni zamislit "LJUDI" koje su to zivotinje i gamad na ovome svijetu. Eto upravo zbog ovakvih takozvanih navijaca ja vise uopce ne idem live gledati utakmice!
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 4 mjeseci ago #23012
od pisko
ma jebes ti batine... za takve kretene samo goli otok i tucanje kamena.. svaki dan dobi snitu kruha i litru vode.... ili jos bolje, da budu malo korisni.... kopat tunele al tak da ima 4 kule na nogama, na svakoj po dvije i svaka da je oko 50kg... mater im glupu na golom otoku povalim
Replied by pisko on topic dobro bedaci
Neo_CRO napisao: To bi ja poslao 1000 dobro opremljenih policijskih specijalaca da ih dobro sve namlate ko zadnju stoku da ih svaka kost boli sljedecih 3mj... Kad vidim ovako nesto nemogu si ni zamislit "LJUDI" koje su to zivotinje i gamad na ovome svijetu. Eto upravo zbog ovakvih takozvanih navijaca ja vise uopce ne idem live gledati utakmice!
ma jebes ti batine... za takve kretene samo goli otok i tucanje kamena.. svaki dan dobi snitu kruha i litru vode.... ili jos bolje, da budu malo korisni.... kopat tunele al tak da ima 4 kule na nogama, na svakoj po dvije i svaka da je oko 50kg... mater im glupu na golom otoku povalim
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.384 sekundi