- Zahvala primljena: 8
ÇOD2 multiplay?
18 godina 10 mjeseci ago #23111
od dunavu
ÇOD2 multiplay? was created by dunavu
imam naravno piratsku verziju sa crackom pa bi probao razbacit malo multiplayer a ne znam sta mi jos i dali mi uopce potrebno...i naravno na kojim serverima...
Please Prijava to join the conversation.
18 godina 10 mjeseci ago #23118
od razor
Replied by razor on topic ÇOD2 multiplay?
Tu je Sluzavy PRO. On to igra...dosta....tj. bar je igrao..neznam dal igra sada.
Aj budem si i ja ponovo to instaliro pa cemo zajedno nas 3-4 nabacit. Igra nije losa za onako lupit sat dva cistog trcanja i jurnjave.
Aj budem si i ja ponovo to instaliro pa cemo zajedno nas 3-4 nabacit. Igra nije losa za onako lupit sat dva cistog trcanja i jurnjave.
18 godina 10 mjeseci ago #23122
od dunavu
Replied by dunavu on topic ÇOD2 multiplay?
uspio sam upast na neki server, ali nije me bas dojmila igra
18 godina 10 mjeseci ago #23124
od razor
Pa ono...nakon AA, nekako je previse: trci, skaci, pucaj, trci skaci pucaj trci....kad skines drugi svjetski rat iz igre, eto ti kvejka il anrila...
Ako nista drugo, nema onog silnog cekanja ko u AA.
Ono sto ja znam nekad odigrat je Battlefield 2 Demo Multiplayer.
Netreba nikakve krekove, ima ljudi, ima servera i zna bit zanimljivo. Mos si zabrijat na nekog SF-a, specijalca, snajpera, il se mozes igrat razno ranzim igrackama ala tenkovi, helici i avioni.
Ako nista drugo, nema onog silnog cekanja ko u AA.
Ono sto ja znam nekad odigrat je Battlefield 2 Demo Multiplayer.
Netreba nikakve krekove, ima ljudi, ima servera i zna bit zanimljivo. Mos si zabrijat na nekog SF-a, specijalca, snajpera, il se mozes igrat razno ranzim igrackama ala tenkovi, helici i avioni.
18 godina 10 mjeseci ago #23309
od razor
I dunavu jesi instaliro to? Ja bas danas predledavo dvd-ove i kad sam vidio COD2, sjetio se ovog.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.835 sekundi