Zvucna kartica

• echo
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24045 od echo
Zvucna kartica was created by echo
Pošto me kolega sluzavi jucer ishprdao u par navrata kako mi je kvaliteta zvuka i zvucne kartice na razini komodore 64 first editiona(jer navodno nisam cuo kako mi je protivnik skocio iza ledja i ubio me...mislim ono ne...) malo sam razmisljao o novoj zvucnoj kartici. Ajde da cujem one koji se time bave da mi daju par prijedloga. Ne trebam nista ekstravaganto do nekih 300 kn valjda se moze donekle popraviti sadasnje stanje integrirane zvucne kartice. :lol: :lol: :lol: :lol:

Please Prijava to join the conversation.

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24050 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Zvucna kartica
Nije on tebe išprdao nego ti je reko da si složiš malko te postavke na zvučnoj.
Naime ja par dana igram na starim sluškama i integriranoj zvučnoj sa ploče, pa ti mogu reć da onaj jeftini terratec 5.1 i nije ništ posebno , zalmanke jesu stroj ali za hladnije razdoblje jer ti onda bar nije zima na uši :P
Znam samo da masa ekipe ima neke lude zvučne po 1000 kn i više i da te npr na urbanu čuje kad si napravio korak, a ne skočio ko ja kad me Gogz stemplo.
Jučer me Pissko namučio jer me u punom trku čuje da dolazim što kod mene nema šanse (iako sumnjam da je on koristio samo default postavke).
eto tolko, no Eko napravite taj vaš sound na kanti već godinu dan vam ne valja TS (jeka)

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24051 od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic Zvucna kartica
Nije on tebe išprdao nego ti je reko da si složiš malko te postavke na zvučnoj.
Naime ja par dana igram na starim sluškama i integriranoj zvučnoj sa ploče, pa ti mogu reć da onaj jeftini terratec 5.1 i nije ništ posebno , zalmanke jesu stroj ali za hladnije razdoblje jer ti onda bar nije zima na uši :P
Znam samo da masa ekipe ima neke lude zvučne po 1000 kn i više i da te npr na urbanu čuje kad si napravio korak, a ne skočio ko ja kad me Gogz stemplo.
Jučer me Pissko namučio jer me u punom trku čuje da dolazim što kod mene nema šanse (iako sumnjam da je on koristio samo default postavke).
eto tolko, no Eko napravite taj vaš sound na kanti već godinu dan vam ne valja TS (jeka)

• echo
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24052 od echo
Replied by echo on topic Zvucna kartica
Neznam sto je problem kod te moje zvucne. I stele je probao podesiti pa nije uspio...nemam pojma sto da radim vise. kupili smo nove slusalice i opet isto, jedino preostaje nova zvucna sto ce vjerujem i biti ili format c:

Više
17 godina 2 mjeseci ago #24054 od razor
Replied by razor on topic Zvucna kartica
Cak sam i ja pokusavao namjestiti postavke putem Remote Desktop-a. Isprobo sam sve moguce i nemoguce kombinacije, i zvuk se jednostavno vraca...zasto, nemam pojma.

Sto se tice Sluzavog, on je vrlo bahat tip i voli se sprdat s ljudima, tak da si mogu mislit kak te je bilo neugodno :lol:

Sve u vsemu, nemam nis pametno rec oko ove teme jer se u zvuk ne kuzim ama bas nis.

Jedno sto znam da bi si trebo pogledat neku Live zvucnu karticu....abr su tak meni rekli....to je to...

• echo
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
17 godina 2 mjeseci ago #24057 od echo
Replied by echo on topic Zvucna kartica
Sluzavi!!!! Dobra dusa slavonska!1 On samo misli da sprda ljude, u biti njemu se potajno ekipa podsmjehuje znajući da on ipak radi u vojsci, a takve ipak treba pustiti na miru da ne bi proradile zaostale minsko eksplozivne naprave...znate kako je to kad opali PTSP nikad s takvima neznas... Uglavnom, tako i meni...izjebo me tip u mali mozak kako mi je frajer skocio iza ledja, pa pazi ledja, pa cucni,pa skoci u stranu ovo ono....I kad to nisam uspio onda je pocelo : Pa jebala te zvucna kartica, pa imas smece od kompjutera, pa nemas pojma noobe jedan,pa upali xfire jel te nis necujem, pa u picku ma.... i ta tvoja zvucna, kupi novu skrtico...itd. A ja jadan neznam sto bi od muke, pa ajde napisi post mozda se netko smiluje, podmiti nekog da ga ubija na mapama, baci uroke...sve sam pokusao... i Evo jos uvijek nista. Neznam sto cu!!! Samo da se danas sluzavi opet ne pojavi!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.352 sekundi
Pokreće Kunena Forum