Zvucna kartica
17 godina 2 mjeseci ago #24182
od pisko
Replied by pisko on topic Zvucna kartica
Nije mi se dalo sve citat, al kolko sam skuzio kupujes novu zvucnu...
moja preporuka ti je audigy 2zs ili ako ti se da bacat vise love onda xfi extreme music ili gamer
slusalice se obavezno kupi, imam ti ja za prodat sennheiser pc-150 za 400kn, nove su ti oko 700kn
ili si kupi zalmanice 5.1 jer zvucna bez dobrih slusalica ti nist ne znaci a tak i obratno...
moja preporuka ti je audigy 2zs ili ako ti se da bacat vise love onda xfi extreme music ili gamer
slusalice se obavezno kupi, imam ti ja za prodat sennheiser pc-150 za 400kn, nove su ti oko 700kn
ili si kupi zalmanice 5.1 jer zvucna bez dobrih slusalica ti nist ne znaci a tak i obratno...
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 3 tjedana ago #24643
od zwer
Replied by zwer on topic Zvucna kartica
evo da se i ja na ovo javim... imao sam isti slucaj ali sa pisskom... on je mene isto provocirao da onboard nevalja itd... kupio sam novu zvucnu i mogu rec da je zvuk daleko bolji... jos moram sluske kupit, uzet cu zalmanice...
i po iskustvu, moja preporuka bi bila neka od X-Fi kartica, samo neznam kak rade ove ostale, ja imam malo jacu...
i po iskustvu, moja preporuka bi bila neka od X-Fi kartica, samo neznam kak rade ove ostale, ja imam malo jacu...
17 godina 3 tjedana ago #24644
od razor
Replied by razor on topic Zvucna kartica
zalmanice :x :x :x
Mora postojat neka zamjena za njih sunac im jebem....
17 godina 3 tjedana ago #24645
od dunavu
zasto : : :
Replied by dunavu on topic Zvucna kartica
Razor napisao: zalmanice :x :x :x
zasto : : :
17 godina 3 tjedana ago #24647
od razor
Replied by razor on topic Zvucna kartica
Zato jer crkavaju koda su zadnje smece. tolko sam puta cuo od ekipa da su im crkle tik nakon sto je istekl garancija da ono....nema sanse da cu ih kupit ponovo.
A i meni su crkle...prvo jedan zvucnik, pa durgi, pa sve....
17 godina 3 tjedana ago #24648
od dunavu
ahaa
Replied by dunavu on topic Zvucna kartica
Razor napisao: Zato jer crkavaju koda su zadnje smece. tolko sam puta cuo od ekipa da su im crkle tik nakon sto je istekl garancija da ono....nema sanse da cu ih kupit ponovo.
ahaa
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.417 sekundi