...graficka kartica...

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2514 od blento
Replied by blento on topic ...graficka kartica...

deanbonus napisao: Činjenica je da odnos uloženog i dobivenog je definitivno 6600gt,po meni nema bolje grafičke za te pare :wink:

je ak imaš toliko para za nju i imaš procesor i memorije koju sam naveo....ak nemas...onda je bacanje para.....

meni niti jedna mapa ne šteka i ne pada mi ispod 24fps nigdje...al uglavnom se krece oko 40-100fps-a i to na rezoluciji 1152, sa punim detaljima i bilinearnom opcijom....i to za graficku koju danas mozes kupiti za 350kn ....pa sad...dal bi se meni jos iplatilo kupiti 6600GT...mislim da ne....

za 4200/4600/48000 sam savjetovao i Matu da uzme..al on nije htio polovnu vec 9600XT za 1300Kn pa sam ga nagovorio na 6600GT ....
no nije mi bash jasno da on sa svojim Celeronom 2.6 ne moze napojiti tu graficku.......
Stvar je u tome da je njegov procesor ekvivalent AMDu 2000+ ....

Za godinu dana kad mi igre pocnu stekati ili mi crkne graficka (nedaj boze)..onda cu uzeti 6000GT i kupit cu je za 700kn...tak da cu ustediti gomilu para..i jos cu imati puno duzu garanciju.....

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2518 od mrgud
Replied by mrgud on topic ...graficka kartica...
...ma uzet ću ak sve bude po mojem a nadam se da će biti... :?
...uzet ću AMD 64 2800+, novu matičnu, Radeon 9600pro i 512 mb rama to bi trebalo biti uredu to jest kako čika Rejzor kaže pila i pol... :lol:

mess with the best, die like the rest

Više
19 godina 8 mjeseci ago #2519 od blento
Replied by blento on topic ...graficka kartica...
..ak ti je to 754 ploca..to ce ti zastarit prije nego instaliras neku novu igricu.....

..ak vec uzimas novi komp..probaj ustedit da uzmes 6600GT...939 Nforce4 plocu..i bar 3200+

Problem kod 754 ploca sto ti vise ne izbacuju procesore za taj socket..znaci kad zastari moras mjenjat i jedno i drugo...zatim procesor ce ti bit preslaba za neke slozenije 64Bitne programe...ima malo cache memorije i radi na visokom taktu..tak da ga neces moci bas puno OC-at ...to ti vele ljudi koji se bave sa tim stvarima....

Ploca 939 je sad novi standard...izbavicat ce se jos dugo procesori za nju...(kao sto je socket A imao od 650MHz pa do 3200+) ..no problem je sto su jos Nforce4 ploce skupe..a imaju nekih sitnih djecijih bolesti koje se moraju rijesiti novim BIOS-ima....al ce zato OC biti gadan...
isto kao sto je bio Nforce 2 ...

by d vej...Nforce 4 ti imaju PCX utore sto ces moci stavit gadne graficke..i bolje rade sa memorijom....itd...uglanom znacajan pomak od 754 ploca......

da jos...PCX 6600GT ti je jeftinija za oko 300-400 kn od iste takve AGP verzije

imas dobar cijenik na WWW.nabava.net

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2522 od dean
Replied by dean on topic ...graficka kartica...
Slušaj blentu čoek dobro zbori :!: :!: :!: :!: ,ja sam uzeo fx5900xt isto dobro,samo što se više ne radi jer 6600gt je bila tek u najavi a nije mi se dalo čekati.Ima mi ju frend na istu konfu ko i moja i radi ko švajcarski sat

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.385 sekundi
Pokreće Kunena Forum