- Zahvala primljena: 2
Wratia san se v IGRU!!!
17 godina 2 tjedana ago #24697
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Wratia san se v IGRU!!!
alo ivane kuco ne tako mlada
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 2 tjedana ago #24701
od loklar
Replied by loklar on topic Wratia san se v IGRU!!!
Jebote, al' ste se vas dvojica gore navukli na EVE!
17 godina 2 tjedana ago #24704
od mrgud
Replied by mrgud on topic Wratia san se v IGRU!!!
ja sam se skinuo s eve, prepustio sam je u potpunosti stjepanu
nisam je palio vec duze vrijeme, a nisam baš in d mud za igranje, tak da ce tak i ostat dok se ne zaželim malo eve :twisted:
nisam je palio vec duze vrijeme, a nisam baš in d mud za igranje, tak da ce tak i ostat dok se ne zaželim malo eve :twisted:
17 godina 2 tjedana ago #24705
od ivan
Replied by ivan on topic Wratia san se v IGRU!!!
Hvala na pozdravima!!! E ja sam igro EVE ali samo onih 14 besplatna dana..... sad igram AA, kad dodje nabavit cu si Crysis i Far Cry2.....
e radi treninga, kak da prodjem onaj sa explozivnim oružjima.... na pocetku je pistolj, pa strojnica i onda su raketobacaci i to.... neznam di je tenk i neznam di je bunker...
E da i Raz.... Stvarno vise nisam mali
See ya people!!
A ne, e GhostRider stobom sam vec davno igro... tad sam bio [CTN]John_Cro al sam izgubil pass pa sam sad na novom acauntu....
A ak se neznamo, ja sam Ivan drago mi je, imam 13 godina (šteta kaj nemam vise), bio sam najbolji ratnik u CTN-u zezam se...
A eto pokupil sam WoW Burning Crousade i napustio sam AA radi ceg se sad grizem..... :evil: :evil:
Do iduceg metka koji vam ja posaljem!!! ( to je pozdrav)
e radi treninga, kak da prodjem onaj sa explozivnim oružjima.... na pocetku je pistolj, pa strojnica i onda su raketobacaci i to.... neznam di je tenk i neznam di je bunker...
E da i Raz.... Stvarno vise nisam mali
See ya people!!
A ne, e GhostRider stobom sam vec davno igro... tad sam bio [CTN]John_Cro al sam izgubil pass pa sam sad na novom acauntu....
A ak se neznamo, ja sam Ivan drago mi je, imam 13 godina (šteta kaj nemam vise), bio sam najbolji ratnik u CTN-u zezam se...
A eto pokupil sam WoW Burning Crousade i napustio sam AA radi ceg se sad grizem..... :evil: :evil:
Do iduceg metka koji vam ja posaljem!!! ( to je pozdrav)
- echo
- Posjetitelj
17 godina 2 tjedana ago #24706
od echo
Replied by echo on topic Wratia san se v IGRU!!!
POzdrav Little John!!! Za mene si isto novi, posto se neznamo...do skoro napucavanja!! c ya
17 godina 2 tjedana ago #24707
od razor
Replied by razor on topic Wratia san se v IGRU!!!
Kako ivana zna rec: Non stop je na Evi i vice da ga pustim s Mirom
Da sam se navuko, jesam. Da mi je dobro, je. Al da nemislim prestat igrat AA, nemislim.
Sa velikim zanimanjem cekam 3.0 verziju i novi engine. To ce il vratit igru na stare putove slave, il ju do kraja potuc.
Da sam se navuko, jesam. Da mi je dobro, je. Al da nemislim prestat igrat AA, nemislim.
Sa velikim zanimanjem cekam 3.0 verziju i novi engine. To ce il vratit igru na stare putove slave, il ju do kraja potuc.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.340 sekundi