- Zahvala primljena: 17
Ime za papagaja?...
- procyon
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2502
od procyon
Replied by procyon on topic Ime za papagaja?...
korni?? tak se zvao moj tigar
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 8 mjeseci ago #2503
od rudlava
Replied by rudlava on topic Ime za papagaja?...
Najednostavnije je da napises sva imena koja ti se svidaju na papirice...stavis u kapu i das Tigrici da izvuce sa kljunom i ono ime koje izvuce je pravo za njega!
- proud#
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2508
od proud#
Replied by proud# on topic Ime za papagaja?...
ja sam imo papigu koju sam kupio na sajmu zvala se siki i dok sam joj cistio krletku na terasi pobjegla je.misli bas sam debil koji cisti papigi krletku na terasi :roll: :roll: a jedn moj frend i sto je kupio i naucila je govorit mic mic posto oni imaju macku i stalno je zovu s mic ona je naucila ali je krepala za mjesec i pol!a neki covjek je reko da one papige koje su kupljene na sajmu nisu dobre jer ih on jako malo hrane i brinu se o njima!to je st ne zele trosit novac na hranu!
19 godina 8 mjeseci ago #2512
od blento
Replied by blento on topic Ime za papagaja?...
Tooooooooo....zvat cu ga MIC MIC!!!!!...................jooooooooooooooj...kak saaaaaaaaaaaaaaaaaam paaaaaaaaaaaaaaaameeeeeeetaaaaaaaan!!...fala fala... :lol: :lol:
- sibo
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2520
od sibo
Replied by sibo on topic Ime za papagaja?...
-- Da ne bude sve u veselom tonu...pije godinu dana ili slično, brat kupio papigu (isto tigrica) i ajd...dok se on navikla na nas i mi na nju..potrajalo je.Dok je skužila ogledala u kući i to je potrajalao pa se više nije zabijala i tako te stvari.
I taman kad smo se nakon 2 mjeseca navikli...ode.... Mi smo je s vremenom počeli cijeli dan puštati tj. pustimo je ujutro a zatvorimu navečer. Tako je ona cili dan okolo malo letala po kući pa malo stane, pa spava itd..
Anyway..bilo je ljeto, ja izašao tren na balkon, pritom zaboravih da je Ćiba (tako se zvala papiga) izvan krletke. I ..ostatak znate.Ko u lošim filmovima.." i nikad je više nismo vidjeli".. usprkos potrazi.
Starom je skinila bar 10 dana života.
Stoga, oprez. Životinje se gadna stvar..brzo ih zavoliš i onda za čas game over.
cya
T
I taman kad smo se nakon 2 mjeseca navikli...ode.... Mi smo je s vremenom počeli cijeli dan puštati tj. pustimo je ujutro a zatvorimu navečer. Tako je ona cili dan okolo malo letala po kući pa malo stane, pa spava itd..
Anyway..bilo je ljeto, ja izašao tren na balkon, pritom zaboravih da je Ćiba (tako se zvala papiga) izvan krletke. I ..ostatak znate.Ko u lošim filmovima.." i nikad je više nismo vidjeli".. usprkos potrazi.
Starom je skinila bar 10 dana života.
Stoga, oprez. Životinje se gadna stvar..brzo ih zavoliš i onda za čas game over.
cya
T
19 godina 8 mjeseci ago #2560
od razor
Replied by razor on topic Ime za papagaja?...
E Blento...da ne pisem bezveze u shout box. Ako oces da ti papiga nebude standard ptica koja samo skveci, leti okolo i sere i kaze tu i tamo koju rijec, onda mu sad u pocetku dok je mlad moras glumit mamu. toje to.....puno mu posveti paznje i vidjet ces kasnije ce biti papagaj i pol
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.619 sekundi