COD4 POMOĆ

Više
16 godina 11 mjeseci ago #24889 od ne0
Replied by ne0 on topic COD4 POMOĆ
Skinuo od razora i sve radi al mora se nabavit i razor fix crack, jer onaj koji dobijes sa igricom ne radi. Pokrenes igru i nista se ne dogada!! to je zbog cracka... Igrica je ajmo reci oK i trenutno igram nju dok se ne dogodi cudo sa AA!

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #24893 od razor
Replied by razor on topic COD4 POMOĆ
Moze neki feedback o igri? Jel isto onako run and gun ko i prijasnji nastavci il ima vise taktike i taktickog napucavanja?
Dajte malo opisite cijelu stavr za nas jadnike koji si jos nismo dali truda skinut par gigi i isprobat :D
I kako se drzi konfiguracija...jel steka itd.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #24901 od strujae
Replied by strujae on topic COD4 POMOĆ

GhostRider napisao: Skinuo od razora i sve radi al mora se nabavit i razor fix crack, jer onaj koji dobijes sa igricom ne radi. Pokrenes igru i nista se ne dogada!! to je zbog cracka... Igrica je ajmo reci oK i trenutno igram nju dok se ne dogodi cudo sa AA!

da da,i ja sam je crackirao sa crackom sa drugog dvd-a,radi odlično,ne zapinje ni z.meni se svidjela,grafika vrhunska,nije dosadna tema,švabe više dopizdile,ubijaš jadne iračane,nova oružja,ubijaš iz helikoptera ono sa 5 km visine čak,od 1 do 5 ocjena 4 plus.totalno realno oružje i realni pravi okršaji sa zvukom do jaja.
imaš i rpg haha,isti ka u AAO,jedina mana je što je završila.da znam kako stavit screenshot na forum stavio bi ih par :D

Više
16 godina 11 mjeseci ago - 11 godina 6 mjeseci ago #24902 od razor
Replied by razor on topic COD4 POMOĆ
uploadaj na: imageshack.us/ i onda daj vamo linkove ili posalji meni na mail pa cu ih ja uploadat.
Last edit: 11 godina 6 mjeseci ago by razor.

Više
16 godina 11 mjeseci ago #24904 od pisko
Replied by pisko on topic COD4 POMOĆ
Ma i dalje je MP trci pucaj.... samo su grafiku poboljsali... ma nemres mjerit sa =AA=.... ;)

[img
<br>

Više
16 godina 11 mjeseci ago #24905 od razor
Replied by razor on topic COD4 POMO&#262;
Zna bit i u AA samo trci pucaj...
Pitanje je samo u kojoj mjeri.

Jel tko probo Multiplajer online uopce?

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.339 sekundi
Pokreće Kunena Forum