- Zahvala primljena: 2
long range shooting
16 godina 10 mjeseci ago #25353
od blento
long range shooting was created by blento
evo jedne zanimljive igre gadjanaj sniperom gdje trebate ukalkulirati udaljenost...vjetar...velicinu mete ...i podesiti sniper da pogodite u nju
rapidshare.com/files/70528384/Sh ... .part1.rar
rapidshare.com/files/70528385/Sh ... .part2.rar
rapidshare.com/files/70528384/Sh ... .part1.rar
rapidshare.com/files/70528385/Sh ... .part2.rar
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 10 mjeseci ago #25359
od blento
Replied by blento on topic long range shooting
graficki i nije nesto...
tu ti je naglasak na realnost i sve proracune koje moras izkalkulirati da bi pogodio metu na velikim udaljenostima...
zapravo ako ti je puska upucana na 100 metara (yardi ili sto got vec..)..koliko moras korigirati optiku da bi pogodio u centar mete...a tu se krece od visine na kojoj se nalazis...gustoce zraka...jacine i smjera vjetra koji puse na putu izmedju puske i mete (zna biti i promjena jacine i smijera na putu)...do odredjivanja udaljenosti....proracuna kuta dizanja optike i pomicanja lijevo ili desno...za stupnjeve (click-eve) u odnosu na smijer vjetra....
uglavnom jebeno komplicirano...i da pogodis neku metu na par-sto metara je jako zajebano...
tu ti je naglasak na realnost i sve proracune koje moras izkalkulirati da bi pogodio metu na velikim udaljenostima...
zapravo ako ti je puska upucana na 100 metara (yardi ili sto got vec..)..koliko moras korigirati optiku da bi pogodio u centar mete...a tu se krece od visine na kojoj se nalazis...gustoce zraka...jacine i smjera vjetra koji puse na putu izmedju puske i mete (zna biti i promjena jacine i smijera na putu)...do odredjivanja udaljenosti....proracuna kuta dizanja optike i pomicanja lijevo ili desno...za stupnjeve (click-eve) u odnosu na smijer vjetra....
uglavnom jebeno komplicirano...i da pogodis neku metu na par-sto metara je jako zajebano...
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
16 godina 10 mjeseci ago #25361
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic long range shooting
to kao da polažeš ispit iz fizike na faksu, ne zvuči mi previše zabavno )
PUSH THE BUTTON!!!
16 godina 10 mjeseci ago #25371
od blento
Replied by blento on topic long range shooting
..naravno da nije zabavno.....no kad pogledas igru...shvatis koliko je tesko pogoditi neku metu na velikim udaljenostima ( pa cak od vec od 200 metara do dalekih 1,5 km) ...i onda te zabezekne podatak kad cujes da ima ludjaka koji mogu to napraviti..pa cak i gadjati metu u pokretu...
taj sniperist mora da ima doktorat iz fizike i matematike...da ga jebes... :lol: :lol:
ja sam odustao od igre nakon 1h...
taj sniperist mora da ima doktorat iz fizike i matematike...da ga jebes... :lol: :lol:
ja sam odustao od igre nakon 1h...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.384 sekundi