Austrija - Hrvatska

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26972 od razor
Austrija - Hrvatska was created by razor
Kakvi su dojmovi?
Meni nikako nije jasno sto se desavalo sa nasim pasevima. Uspjesnost dodavanja je svedena valjda na minimum. Nikako mi nije jasno kako.
Ok..realizacija prilika u napadu je nikakva jer nema Eduarda, al ono wtf...stisli se na nasu polovicu i cekamo? To mi jednostavno nije jasno.

Svaka cast Olicu, koj je pretrco valjda 50 kilometara....dok s druge strane onaj Budan.....njega bi terbalo jebeno kaznit za onakvo pasivno stajanje i gledanje kako Austrijanci trce i borese za loptu.

Al ipak...nekako se nadam boljim igrama kasnije. Kad se sjetim zadnjeg prvenstva i igre sa Brazilom nakon koje smo mislili da cemo razbit ostale u skupuni....a svi znamo kako je to proslo...
Ko zna...sve je moguce...

Idemo nasi! Olica za predsjednika! :D

E da, i Sanader bi terbo prenosti utakmice...definitivno mu to ide....bo ga Haerte...

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26973 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic Austrija - Hrvatska

Razor napisao:
Idemo nasi! Olica za predsjednika! :D

.

potpis!

i srnu za premijera :)

Budan je zaslužio doživitni progon iz repke, da sam ja izbornik ne bih ga više nikad pozvao. Promašeni ziceri, loša dodavanja, greške u obrani, sve se to može oprostiti ali onakvo nezalaganje u ovako bitnoj utakmici to je neoprostivo.

Iskreno se nadam da će naši odigrati bolje u sljedećim utakmicama jer teško da će s ovakvom igrom proći dalje

PUSH THE BUTTON!!!

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26974 od jopke
Replied by jopke on topic Austrija - Hrvatska
siguran sam da ce sa njemackom biti bolje...ali nisam siguran da ce biti dovoljno:) vise se bojim poljske jer će ta utakmica odlučivati.

igru naših je bolje zaboraviti...

a sto se tiče olića...ispričavam mu se za sve teške rječi koje sam mu uputio prošlih godina...jest da nema pojma ali je kralj i zaslužuje orden:)

Rest your trigger on my finger...

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26975 od ne0
Replied by ne0 on topic Austrija - Hrvatska
iskreno bas i nisam optimistican u prolaz HR reprezentacije... al vidjet cemo cuda se dogadaju!

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26976 od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Austrija - Hrvatska
pa dobili smo. nije ni austrija jamajka :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Više
16 godina 5 mjeseci ago #26977 od mrgud
Replied by mrgud on topic Austrija - Hrvatska
razocarali su me ... ali nasi igraju bolje protiv jacih repka tako da njemačka je fasovala :P

mess with the best, die like the rest

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.408 sekundi
Pokreće Kunena Forum