- Zahvala primljena: 12
Teleskop
16 godina 4 mjeseci ago #27726
od jopke
Puklo me nešto pa odlučih kupit ovu stvarčicu...
eh još kad bi ju mogao namontirati na puškicu...
Jučer je mala ekspedicija CTNa ima prliku pogledati mjesec, jupiter i njegove mjesece a ostalo tek sljedi jer smo još njubare u svom tom poslu:)
eh još kad bi ju mogao namontirati na puškicu...
Jučer je mala ekspedicija CTNa ima prliku pogledati mjesec, jupiter i njegove mjesece a ostalo tek sljedi jer smo još njubare u svom tom poslu:)
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 4 mjeseci ago #27727
od blento
ee.. super...
imam i ja jedan teleskop no ovaj mi se cini puno puno bolji...
ja sam svog platio nekih 300-400 kn i ok je gledati sa najmanjim zoomom po gradu...dok za mjesec se moze koristiti i veci zoom ...
sve ostale zvijezde je prakticki neupotrebljiv...al trebao bih ga isprobati negdje gdje nema zagadjenosti sa gradskim svjetlom...jer moze biti da i to pravi problem...
u svakom slucaju nakon par mjeseci sam ga se izgustirao i od onda mi stoji na ormaru...
koliko si platio teleskop?
imam i ja jedan teleskop no ovaj mi se cini puno puno bolji...
ja sam svog platio nekih 300-400 kn i ok je gledati sa najmanjim zoomom po gradu...dok za mjesec se moze koristiti i veci zoom ...
sve ostale zvijezde je prakticki neupotrebljiv...al trebao bih ga isprobati negdje gdje nema zagadjenosti sa gradskim svjetlom...jer moze biti da i to pravi problem...
u svakom slucaju nakon par mjeseci sam ga se izgustirao i od onda mi stoji na ormaru...
koliko si platio teleskop?
- sanader
- Posjetitelj
16 godina 4 mjeseci ago #27728
od sanader
Replied by sanader on topic Teleskop
Gosh.. i ja sam kupio teleskop, ali sad stoji na tavanu nažažlost... ako nekom treba mogu prodat, vrlo povoljno
Inače, ja sam ga koristil za natjecanja u astronomiji al nisam uspio dogurat do državnog
Inače, ja sam ga koristil za natjecanja u astronomiji al nisam uspio dogurat do državnog
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 4 mjeseci ago #27731
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Teleskop
sve sto me zanima vidim sa prozora sa vojnim dvogledom marke zenit... moji mjeseci ne svijetle, ali su obli... 8*)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.328 sekundi