:)
16 godina 3 mjeseci ago #28124
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
za one koji pozele platiti pivo.... u osijeku sam i dostupan na +387 62 457 803........... sluzavy je vec usmeno aplicirao
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 3 mjeseci ago #28126
od firefly
nisam ja jos toliko hrabar
a da ti obidjes rodne krajeve???
Rudlava napisao:
FiReFlY napisao: za one koji pozele platiti pivo.... u osijeku sam i dostupan na +387 62 457 803........... sluzavy je vec usmeno aplicirao
a da dodes u Zagreb ?!? :evil:
16 godina 3 mjeseci ago #28128
od rudlava
bila sam ne tako davno gore
FiReFlY napisao:
Rudlava napisao:
FiReFlY napisao: za one koji pozele platiti pivo.... u osijeku sam i dostupan na +387 62 457 803........... sluzavy je vec usmeno aplicirao
a da dodes u Zagreb ?!? :evil:
bila sam ne tako davno gore
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.460 sekundi