* Operation Keyboard *

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28893 od crazy_chrisss
dakle mali vodic kroz Chrisov nachin ciscenja tipkovnice ,ukoliko ste lijeni otic do obliznjeg kompjuterskog shopa i kupit novu ,ili vas vezu emocije za toliko killova koje ste napravili bash na toj tipkovnici... to se posebno odnosi na gospodina Sluz-a :) :) :)

prije pocetka operacije subjekt je izgledao ovako :

...turpijicom za nokte ili nozic za zanoktice ( koji ukradete majci,zeni,djevojci ) upotrebijete za odvajanje tipka od podloge :) )) ,nakon toga otkrit cete bogato carstvo svega sto se nalazi ispod vasih tipkica,mozda i pokoja kostica ,dio zvake ili ostala hrana koja je mozda jos upotrebljiva hehe :) ...

nakon toga,sve tipke stavite u posudu pune vruche vode i pomijesajte sa svojim omiljenim praskom za rublje i gelom za tijelo ( poydravlja se axe i ariel :P ) ,a mozete i staviti malo head and shoulders sampona protiv prhuta kako bi efikasno uklonio prhut sa vasih tipkovnica svaki sljedeci put kada cete si usred igranja pocupati kosu jer niste uspjeli ubiti nekoga i vratiti prste pune prhuti na tipkovnicu ... starom cetkicom kruznim pokretima muchkajte smjesu tekucine i tipkica :) )

nakon sto ste jedno 5 - 7 min dobro promijesali potrebno je hladnom vodom dobro isprati i ocistiti tipke ako je nesto na njima ostalo

a podnozje tipkovnice ocistite sa pokazanim alatima :) )

nakon sto je sve dobro oprano i osuseno slobodno kapnite kap dvije mirisnog ulja u podnozje kako bi vas svjez miris pratio tijekom vremena koristenja tipkovnicom :P

tipke laganim pritiskom vratite u odgovarajuce podnozje,ili napravite fotografiju tipkovnice prije pranja kako bi ste znali tocan polozaj tipki ili potrazite na netu raspored....

jos malo izglancajte polir masom za aute hahaha ...ne ne ne,samo prebrisite suhom krpom i nova iskustva sa starom tipkovnicom mogu zapoceti :) ))

...Sve slike su stvarne kao i prljavstina,svaka slucajnost sa stvarnim mjestom i predmetom je namjerna....tipkovnica ...NIJE moja :P

pozzz

Please Prijava to join the conversation.

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28903 od mrgud
Replied by mrgud on topic * Operation Keyboard *
a nije ni moja :P takvu sam je dobio od štefa i rudlave :)

ovom prilikom zahvaljujem njima i bratu na "novoj" ulickanoj tipkovnici...

PS. necu se snalazit na ovak ulickanoj tastaturi :lol:

mess with the best, die like the rest

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28906 od jopke
Replied by jopke on topic * Operation Keyboard *
lol hardversko disejblanje win keya:) tako i ja imam samo onaj desni win key:)

Rest your trigger on my finger...

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28911 od blento
Replied by blento on topic * Operation Keyboard *

Mrgud napisao: a nije ni moja :P takvu sam je dobio od štefa i rudlave :)

rudlava bi bebu..a ni tipkovnicu ne moze ocistit. :lol: :lol: :lol:

kako sam... :twisted: :twisted: .... 8*) 8*) :roll: :wink:

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28915 od rudlava
Replied by rudlava on topic * Operation Keyboard *
kad sam poklonila tipkovnicu mrgudu bila je cista, koristena mozda hmm par puta...

Više
16 godina 2 mjeseci ago #28916 od mrgud
Replied by mrgud on topic * Operation Keyboard *

Rudlava napisao: kad sam poklonila tipkovnicu mrgudu bila je cista, koristena mozda hmm par puta...

to nije baš točno, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube

mess with the best, die like the rest

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.427 sekundi
Pokreće Kunena Forum