da se pofalim....nova prinova...
- rex_zac
- Posjetitelj
16 godina 2 mjeseci ago #29259
od rex_zac
Replied by rex_zac on topic da se pofalim....nova prinova...
damm.. a bas sam htio uc, vlasnik nije bio ni blizu :lol:
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 2 mjeseci ago #29274
od ne0
a i bolje da je slabiji tak se nemas gdje ganjat, pogle kolke su kazne.. danas se opce ne isplati brzo vozit!
Replied by ne0 on topic da se pofalim....nova prinova...
imao sam 1.8 al noviju liniju... sada kada to probas utvrdit ces jednu stvar!?!??! sve ispod 320 ili ti ga 2.0 je nula bodova! Nemoj mislit da ocu nesto lose rec ja sam isto ljubitelj BMW.a i da je i 1.6 nije BITNO! Samo hocu rec da se cuda pocinju dogadat tek preko 2.0... 1.6-1.8 to su bebe...Blento napisao: motor je 318I ..iz '87 ..m10 motor..
auto nije ubijen i naganjan...u njemu je orginalni motor i ostale stvari...
nesto sitno se treba dotjerati...moram promjeniti vakum crijeva jer malo cuka na nizim okretajima...
autic je kupljen od velikih ljubitelja i entuzijasta BMW-a...
sredjeno je hrpa stvari na njemu...nema hrdje i trulezi..motor ne trosi ulje..bar tako vele...
treba polakirati krov..i prtljazbik...i to je to..
a i bolje da je slabiji tak se nemas gdje ganjat, pogle kolke su kazne.. danas se opce ne isplati brzo vozit!
16 godina 2 mjeseci ago #29294
od blento
Replied by blento on topic da se pofalim....nova prinova...
razmisljao sam uzeti 325-cu..al koliko vidim sve su rasturene..
gledao sam prvenstveno auto koji nije trul..da je ocuvan iznutra...
motor se uvijek moze zamjeniti...staviti neki 318IS ..ili jaci iz novije verzije E36 ....no za sad sam zadovoljan...
nisam niti kupovao auto zbog ganjanja...a i cura ga mora moc vozit...
Nije htijela voziti Clia...da ga ne razbije....pa samo joj gledali nesto jeftinije.....a kako je ovo najbolji izbor do 2000 eura...to smo uzeli...
da nisam nasao ovako ocuvan primjerak i ustedio oko 5000 eura...tada bi pucao na mali Smart....
bila je ..ili STRAST...ili PRAKTICNOST i RACIONALNOST... ...izabrao sam strast..
a ko zna...mozda i sjedne neki 6-tak ...ako auto ostane kod nas duze vrijeme...
gledao sam prvenstveno auto koji nije trul..da je ocuvan iznutra...
motor se uvijek moze zamjeniti...staviti neki 318IS ..ili jaci iz novije verzije E36 ....no za sad sam zadovoljan...
nisam niti kupovao auto zbog ganjanja...a i cura ga mora moc vozit...
Nije htijela voziti Clia...da ga ne razbije....pa samo joj gledali nesto jeftinije.....a kako je ovo najbolji izbor do 2000 eura...to smo uzeli...
da nisam nasao ovako ocuvan primjerak i ustedio oko 5000 eura...tada bi pucao na mali Smart....
bila je ..ili STRAST...ili PRAKTICNOST i RACIONALNOST... ...izabrao sam strast..
a ko zna...mozda i sjedne neki 6-tak ...ako auto ostane kod nas duze vrijeme...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.300 sekundi