Call Of Duty: World At War
- pegboy
- Posjetitelj
Please Prijava to join the conversation.
Nasao sam 10 tdm servera,a ostalih modova ima pk,jedina je zajebancija sto zasad ni xf,gsc niti comrade neprepoznaju cod 5 (kod mene nece) pa sam morao rucno prepisat ip od servera i onda ih upisat u new favorite.
Evo samo toliko
Sad se nemorate trosit da bi ste igrali osrednji nastavak
I jos nesto,mape su zanimljive igro sam par novih i manje su mi nego u cod4(dosta sam umoran jer je 4.20),ali odigro sam samo 3 mape
darkome napisao: Evo za sve ljubitelje cod 5 jedna informacija,imam crekanu i sad sam upravo igro mp,vec su crekali servere.
Nasao sam 10 tdm servera,a ostalih modova ima pk,jedina je zajebancija sto zasad ni xf,gsc niti comrade neprepoznaju cod 5 (kod mene nece) pa sam morao rucno prepisat ip od servera i onda ih upisat u new favorite.
Evo samo toliko
Sad se nemorate trosit da bi ste igrali osrednji nastavak
I jos nesto,mape su zanimljive igro sam par novih i manje su mi nego u cod4(dosta sam umoran jer je 4.20),ali odigro sam samo 3 mape
kaj imas krenanu? malo pojasni?
mora se skidat cijela nova igra? ili samo krek za MP??
- faceremover
- Posjetitelj
al meni se ne sviđa....al ne zato jer je igrica losa....igrica je zakon i ludilo....
samo moja 7300gt gura ka puž uzbrdo....onda moran smanjit rez pa mi je pixelaža jebačka.......
a normalna (1440X900) savršen slowmotion....
ne gine nova grafa.....
btw.ostavia san tamo u moj komp forum al nitko ne odgovara pa:
jel ko prodaje možda 8800GTX za 1000kn???ako ne, jel valja što 4850?