- Zahvala primljena: 12
Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
16 godina 2 tjedana ago #31066
od jopke
a koji je to pistolj? :roll:
aaaa hamilton za njega sam cuo....dajte pa necemo sad stavljati likove iz formule 1...tko to uopce gleda? zar to još postoji?
Replied by jopke on topic Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
dunavu napisao:
Jopke napisao: tko je taj?
onaj sto je konstruiro pistolj Glock... :twisted:
a koji je to pistolj? :roll:
aaaa hamilton za njega sam cuo....dajte pa necemo sad stavljati likove iz formule 1...tko to uopce gleda? zar to još postoji?
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 2 tjedana ago #31068
od dunavu
Kimi je i poklonio ovaj naslov nigeru, kad je vidio da je Massa bolji od njega predo se umjesto da se bori za Massu ko ovaj prosle sezone za njega.
Replied by dunavu on topic Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
Mele napisao: Mislim da Glock nije namjerno propustio Hamiltona... Nazalost se Kimmiju ove sezone opet nije dalo voziti, jer da mu se dalo nema sanse da bi izgubio od (mentalno) slabog Hamiltona i (ipak) drugog vozaca Masse. A i boks Ferrarija je ove godine imao svojih gluposti. I to puno previse za takvu momcad!!! :evil:
OT: Kolektivna nagrada za kretene desetljeca ide Hajdukovoj upravi!
Kimi je i poklonio ovaj naslov nigeru, kad je vidio da je Massa bolji od njega predo se umjesto da se bori za Massu ko ovaj prosle sezone za njega.
- snooze_cro
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31071
od snooze_cro
Replied by snooze_cro on topic Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
ja predlažem Sanadera i njegovu kolekciju satova...
- lady
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31088
od lady
Replied by lady on topic Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
Prilazem svoj prijedlog ovom kretenskom drustvancu gore imenovanom i nominiram ZDRAVKA MAMIĆA za kretena godine jer mislim da ce biti u najuzoj konkurenciji.
Uz njega predlazem dvojac VLATKU I DIKANA jer se izmedu njih dvoje ne mogu odluciti tko je veci kreten
Uz njega predlazem dvojac VLATKU I DIKANA jer se izmedu njih dvoje ne mogu odluciti tko je veci kreten
- snooze_cro
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31091
od snooze_cro
Replied by snooze_cro on topic Natjecanje za prestižnu nagradu: "Kreten godine!"
kako sam samo uspio mamića zaboravit?!? bravo!! on je jedan od, ako ne i najveći kreten na ovome svijetu!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.392 sekundi