- Zahvala primljena: 1
PAINTBALL - Slavonija
16 godina 2 tjedana ago #31081
od wolf
PAINTBALL - Slavonija was created by wolf
Evo ovako... paintball se odrzava u nedjelju 09.11.2008. A.D.
Cijena je 250 kn.. bilo bi i nesto za klopu spremljeno jer bi bili cijeli dan... Barem je takva namjera... sve ovisi o tome kakvo ce nas vrijeme posluziti taj vikend... nadam se da ce biti dobro vrijeme i da ce nas se skupiti dovoljno velik broj pa da mozemo otici i na onaj veci poligon...
"ratovi" se vode u sumi tako da bude zanimljivije ))
Prosli put kada nas je bilo 3 : 3 bilo je fenomenalno... potrosili smo 3000 kublica u razdoblju od 11 pa do 14:30 ))
Pa sada.. ako netko zeli, ima mogucnosti za odvojiti toliko vremena za jedno lijepo druzenje i jos ljepse razgibavanje, neka se slobodno javi...
Sto nas vise bude, to ce biti zanimljivije...
Cijena je 250 kn.. bilo bi i nesto za klopu spremljeno jer bi bili cijeli dan... Barem je takva namjera... sve ovisi o tome kakvo ce nas vrijeme posluziti taj vikend... nadam se da ce biti dobro vrijeme i da ce nas se skupiti dovoljno velik broj pa da mozemo otici i na onaj veci poligon...
"ratovi" se vode u sumi tako da bude zanimljivije ))
Prosli put kada nas je bilo 3 : 3 bilo je fenomenalno... potrosili smo 3000 kublica u razdoblju od 11 pa do 14:30 ))
Pa sada.. ako netko zeli, ima mogucnosti za odvojiti toliko vremena za jedno lijepo druzenje i jos ljepse razgibavanje, neka se slobodno javi...
Sto nas vise bude, to ce biti zanimljivije...
Please Prijava to join the conversation.
16 godina 2 tjedana ago #31086
od ne0
Replied by ne0 on topic PAINTBALL - Slavonija
da je ljeto ja bi dosao al ovako nista predaleko ste,, a ja sam ispucao sve bonuse! 8*)
paintball bi trebalo organizirati okolica ZG.a mogli bi i slavonci malo dovuc guzice do metropole!
paintball bi trebalo organizirati okolica ZG.a mogli bi i slavonci malo dovuc guzice do metropole!
16 godina 2 tjedana ago #31087
od jopke
Replied by jopke on topic PAINTBALL - Slavonija
hm...ne mogu nikako ovaj vikend.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
16 godina 2 tjedana ago #31243
od wolf
Replied by wolf on topic PAINTBALL - Slavonija
evo...paintball je zavrsio...bilo je dosta dobro...ali nas se standardno malo skupilo sto je razocaravajuce...u najmanju ruku... najgore je to kad ljudi otkazu na dan kad se to treba odrzavati...jako neozbiljno i neodgovorno...
ali nema veze..mi smo se zabavili...
Uskoro cemo opet imati susret..najvjerojatnije opet za 2 tjedna...ako vrijeme posluzi...
ali nema veze..mi smo se zabavili...
Uskoro cemo opet imati susret..najvjerojatnije opet za 2 tjedna...ako vrijeme posluzi...
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.397 sekundi