- Zahvala primljena: 0
a u p&%#u materinu
- faken_brokva
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
16 godina 2 tjedana ago #31199
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic a u p&%#u materinu
radila mi je ATI odlicno, ali san sad odluci uzet Nvidiu, tek tako iz hira
ovaj grom me skupo izasa, mora san kupovat nove uticnice i produzne, a gromobran ne mogu tek tako ugradit :roll:
ovaj grom me skupo izasa, mora san kupovat nove uticnice i produzne, a gromobran ne mogu tek tako ugradit :roll:
Please Prijava to join the conversation.
- lady
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31200
od lady
Replied by lady on topic a u p&%#u materinu
JOJ JADAN TI 8O
- reaper711cro
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31204
od reaper711cro
Nije istina imas nesto slicno zamjensko gromobranu zove se sonda to ti u biti komad od jedno dva metra pocincanod zeljeza koji zabijes u zemjlu recimo blizu glavne razvodne kutije i poveze se s zuto zelenom zicom u voila imas uzemljenje Al sve i da imas to ne POMAZE PUNO ipak je i dalje najbolji nacin iskopcat sve iz struje ili ak imas ups sa prenaponskom zastitom :twisted:
Al cuj sad se moz drzat one fore grom nikad ne udara dva puta u isto mjesto :twisted: :twisted:
Replied by reaper711cro on topic a u p&%#u materinu
faken_brokva napisao: radila mi je ATI odlicno, ali san sad odluci uzet Nvidiu, tek tako iz hira
Nije istina imas nesto slicno zamjensko gromobranu zove se sonda to ti u biti komad od jedno dva metra pocincanod zeljeza koji zabijes u zemjlu recimo blizu glavne razvodne kutije i poveze se s zuto zelenom zicom u voila imas uzemljenje Al sve i da imas to ne POMAZE PUNO ipak je i dalje najbolji nacin iskopcat sve iz struje ili ak imas ups sa prenaponskom zastitom :twisted:
Al cuj sad se moz drzat one fore grom nikad ne udara dva puta u isto mjesto :twisted: :twisted:
- faken_brokva
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
- lady
- Posjetitelj
16 godina 2 tjedana ago #31247
od lady
Replied by lady on topic a u p&%#u materinu
Cujem da je dobro i oprat kosu samponom od koprive :twisted: :twisted:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.366 sekundi