- Zahvala primljena: 2
Neo,my loverboy!
Neo_CRO napisao:
koliko sam skuzio imas jedno dijete i kukas,,Halle napisao: dadada.bum vas sve vido kad budete u mojoj poziciji sve u svemu nije mi lako.
kaj bi onda ja trebo ja ih imam troje!
Tako je Neo! Reci mu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
Još jednom lijepo je što ste nas se sjetili.
- gnjidica
- Topic Author
- Posjetitelj
Sa 2.x verzijom je definitivno gotovo...3.0 il bu sve spasila il bu totalna propast. Ja sam s dečkima na prošlom lan partiju tukel gotovo 2-3 sata COD i nisam ga mogel probaviti Zaboljela me bulja!
Odigral sam ga u single playeru i bil mi je čist ok. Odigral sam i Crysis,pokušal sam i Armed Assault,al niš mi nemre amere zamjenit.
Je Razore,to je ta Super je! Teško sam smeće pedofilsko,jelda? :lol:
Neo,jebene sličice posjeduješ :lol: Jel to maloj po trbuhu nečije sjeme ili se meni samo malo čini??
- neo_cro
- Posjetitelj
Nadam se i ja al sve se bojim da to nebu nekak sam tak proslo... morat cete prijec na neku drugu igru jer ce i vasa zajednica bit ugrozena.Gnjidica napisao: falite mi dost,al ne da nema samo vas...općenito,cijela AA zajednica se polako raspada. Hrvatska AA scena gotovo da više i ne postoji. Jebote,pa ni Grza više ne igra 8O
Sa 2.x verzijom je definitivno gotovo...3.0 il bu sve spasila il bu totalna propast. Ja sam s dečkima na prošlom lan partiju tukel gotovo 2-3 sata COD i nisam ga mogel probaviti Zaboljela me bulja!
Odigral sam ga u single playeru i bil mi je čist ok. Odigral sam i Crysis,pokušal sam i Armed Assault,al niš mi nemre amere zamjenit.
hehe,, ma to ti je pircing u obliku leptiricaGnjidica napisao: Neo,jebene sličice posjeduješ :lol: Jel to maloj po trbuhu nečije sjeme ili se meni samo malo čini??
Brojke na recimo battletrackeru govore sve:
AA - Player Online: 3,187
CoD4 - Player Online: 25,538
Moja preporuka vam je, da si date vremena i probajte taj cod. Dodjite na nasu Javnu Kucu koj puta i kad vas izovnamo, odma ce vam doc zelja za osvetom.
Ja radim na tome da nam nabavim jedan Search & Destroy server, sto bi efektivno bilo AA stil igre. Igras, umres, cekas dok svi ne crknu il naprave objektive.
Ak mene pitas, vama fali "cilj" u cod-u. U AA je to uvjek bio broj kilova ili fr ili statistika na nekoj mapi. U cod-u toga ima jako malo al da se nac.
Nas kao klan je CoD izbavio iz teske neaktivnosti i "jaci" smo nego ikad, al AA se nece zaboravit sam tak...ceka se 3.0 i ako nista drugo pruzit cemo mu fer sansu da se dokaze.
I ono..neznam da ce ovo pomoc u odluci da koj puta dodjete k nama na server, al CTN bi vas gazio ko male bebe