- Zahvala primljena: 0
bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
15 godina 11 mjeseci ago #32058
od mele
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo.. was created by mele
ADMIN NJINJA EDIT!
NASTAVAK MOG PREKRASNOG NASLOVA:..morao moderirati!
KRAJ ADMIN NINJA EDITA!
Nisi u pravu! Zabranjeno je koristiti bolje citeve od Luksa i kampati duze od Gvozdike! Iako mislim da je to nemoguce... :lol:
NASTAVAK MOG PREKRASNOG NASLOVA:..morao moderirati!
KRAJ ADMIN NINJA EDITA!
Nisi u pravu! Zabranjeno je koristiti bolje citeve od Luksa i kampati duze od Gvozdike! Iako mislim da je to nemoguce... :lol:
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Please Prijava to join the conversation.
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32059
od faceremover
tko je taj luks? :twisted:
Replied by faceremover on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
Mele napisao: Nisi u pravu! Zabranjeno je koristiti bolje citeve od Luksa i kampati duze od Gvozdike! Iako mislim da je to nemoguce... :lol:
tko je taj luks? :twisted:
15 godina 11 mjeseci ago #32060
od mele
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Replied by mele on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
On je ideal svakog postenog citera, navodno je bio vidan i na Javnoj kuci kao i na c-t-n.org, ali u zadnje vrijeme kao da je nestao s lica zemlje! Mozda i on bere masline. :lol:
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
15 godina 11 mjeseci ago #32061
od halle
Replied by halle on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
sta je to ideal
15 godina 11 mjeseci ago #32062
od nwsk_luks
Replied by nwsk_luks on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
Luks se bacio na zavrsavanje faksa, uz malo srece zavrsit ce ga do ljeta
15 godina 11 mjeseci ago #32063
od mele
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Replied by mele on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
Drug Bratoljub Klaic kaze: "ideal, -ala, 5. ideale grc (idea - vid, lice, vanjstina, oblik, izraz, nacin, osnova, predodzba, slika) uzor, odn. pojava koja sluzi kao uzor; najvise savrsenstvo, nesto savrseno na ovom ili onom podrucju; konacni cilj teznje; predmet koji sluzi kao uzorak; obrazac necega." Zadovoljan objasnjenjem? :twisted:
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.607 sekundi