- Zahvala primljena: 17
bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
15 godina 11 mjeseci ago #32074
od rudlava
Replied by rudlava on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
alo ljudi ovo je regrutacija....razore brisi ove ne prikladne postove ili ih preseli negdje drugdje....cccc...decki decki....
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 11 mjeseci ago #32075
od razor
Replied by razor on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
Sad cu ja to, o najdraza! Tamo gdje prsti moderatorovi udare, spam ne raste!
15 godina 11 mjeseci ago #32077
od halle
Replied by halle on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
izgubljeni u magli vremenu i prostoru.a to bila regrutacija jbg.
nego kod nas u slavoniji pijesma ide:USKA NJIVA A SIROKA BRAZDA,NEDAJ ZENI DA TI BUDE GAZDA...tako da ovo prijemjestanje.ccc..a vald to tako mora bit ba nek bude volja njezina.rece moderator i tako i bi.
nego kod nas u slavoniji pijesma ide:USKA NJIVA A SIROKA BRAZDA,NEDAJ ZENI DA TI BUDE GAZDA...tako da ovo prijemjestanje.ccc..a vald to tako mora bit ba nek bude volja njezina.rece moderator i tako i bi.
15 godina 11 mjeseci ago #32079
od rudlava
Replied by rudlava on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
lol :twisted:
15 godina 11 mjeseci ago #32086
od razor
Da da da...ti kao neznas kako je to...kud ti okom tud ona skokom jel? :lol:
Replied by razor on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
Halle napisao: izgubljeni u magli vremenu i prostoru.a to bila regrutacija jbg.
Da da da...ti kao neznas kako je to...kud ti okom tud ona skokom jel? :lol:
15 godina 11 mjeseci ago #32092
od halle
Replied by halle on topic bezobzirno spamanje koje sam po nalogu sa vise razine mo..
oskar gohst to RAZOR
tako je stjepane TO SE ZOVE BRACNA TOLERANCIJE U MUZJAKA
neki to zovu ljubav,neki bojazan, neki PAPUCARSTVO a neki su ko ja imamo preveliko srce volimo svoju zenu,i to je jednostavno tako.
a cini mi se da je to poteklo jos od ADAMA..I...EVE.
sve u svemu to je BRAK iliti institucija muskarca i zene i bez toga nemoze uspijeti.i zato volimo svi svoje zene onako kako bi htijeli da one vole nas.
tako je stjepane TO SE ZOVE BRACNA TOLERANCIJE U MUZJAKA
neki to zovu ljubav,neki bojazan, neki PAPUCARSTVO a neki su ko ja imamo preveliko srce volimo svoju zenu,i to je jednostavno tako.
a cini mi se da je to poteklo jos od ADAMA..I...EVE.
sve u svemu to je BRAK iliti institucija muskarca i zene i bez toga nemoze uspijeti.i zato volimo svi svoje zene onako kako bi htijeli da one vole nas.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.350 sekundi