Aquarius

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3316 od razor
Replied by razor on topic Aquarius

Dean napisao: Vidim ja Raz da ti glazbeni nije jača strana,pa to s kostima i bubnjem slušamo i danas a zove se EEEEEEdo Maaaaaaaajka,Trem11,...(i ostale hip hop majmunarije)ovi ljudi sviraju,stvaraju,a pjevačica im je 82.godište.
Što govori da si glazbeno nepismen:)))))HEHEHEHEHEHE

A ko je reko da se sluša Edu ili Tram eleven?
Ja osobno preferiram Rock, Metal i tako to...stvari koje imaju ritam a da previse ne nabijaju (ala dead metal ili sta ja znam).
Dobra mjuza, je dobra mjuza......cak smo ja i Rudy isli na partije i tako to.....al nista ekstremno. Nadrogirali bi se i nebi znali za sebe :) Ma zezam se....
A sto se tice toga da sam glazbeno nepismen.....e tu te nemogu pobit. Naime, slusam Metallicu vec duze vrijeme. Album Master of Puppets sam presluso zilijun puta......a da me neko pita kako se zovu sve pjesme na albumu bljedo bi ga gledo....znam samo par ovako napamet. A ime pjevaca ili nekog drugog iz grupe.....heheh..da bas. Ja ti jednostavno nevolim pamtit neke stvari. Decki sviraju jako dobro (tj. svirali su...ne svidja mi se odvaz zadnji album) i to je to. Sta me boli koje su godiste i kako se zovu :) Ja slusam mjuzu i iskljucim mozak.....
Da mi se da razmisljat nebi sluso muziko nego bi ucio Programiranje ili nesto drugo za faks :D
Takav sam ti ja....sto vise uzivanja uz sto manje napora.

Please Prijava to join the conversation.

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3321 od dean
Replied by dean on topic Aquarius
Metallicu,na 3 koncerta sam bio,ac/dc 2 konc,pink floyd,rem,chris rea,u2 2 puta,iron maiden,rolling stones,zz top,tito and tarantula,................
i ne pamtim,imam karte od svih koncerata.Ja sam vam u Zagrebu u utorak oko 19 sati koncert traje oko 2 sata i idem nazad jer ujutro radim.Zato sam pitao ako će ko doći na koncert.Ali volio bih vas vidjeti na nekoj kafi na terasici :P :P :P :P

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3326 od blento
Replied by blento on topic Aquarius
...ma da..a jesil bio na kojem grunge koncertu?... :) ))))

Više
19 godina 7 mjeseci ago #3328 od razor
Replied by razor on topic Aquarius
O majke ti majkine.....pa ti si ful fik onda kaj se tice mjuze...
Ajd probaj doc pol sata prije ili takvo sta pa da odem na kafu....
Vjerujem da cemo ja, rudy, psyho, kamikaza moc....a moze nam se naravno pridruzit i drug blento i ustvari ko god oce i moze :)

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #3330 od dean
Replied by dean on topic Aquarius
ajde pokušat ću,neću obećati ali bilo bi mi drago:),nažalost na grunge koncertu nisam nikad bio,nisam imao prilike:(ovo mi je nakon godine i pol prvi izlazak.Svima nam je financijska konstrukcija u kurcu,tj neće me zvečeća moneta :P :P :P

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.377 sekundi
Pokreće Kunena Forum