- Zahvala primljena: 2
shoes guru
15 godina 8 mjeseci ago #34053
od loklar
Replied by loklar on topic shoes guru
Ako imaš modele s brojem 35 trgujemo odmah
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 8 mjeseci ago #34054
od ne0
Replied by ne0 on topic shoes guru
nema
cak puno modela opce namam ni 36 broja! Sad neznam jos kakvi ce bit kalupi...
Fora je u tome sto pocinju radit velike serije sto najvise zahtjevaju nasi dalamtinci jer im zene imaju velke noge. Oni su jako dobri potrosaci i onda se njima dosta podilazi. Dogodi se onda to da i mi kontinentalci dobijemo te takozvane velike serije gdje u pakiranju opce nams broja 36 a da bi dobio samo broj 36 moras opet narucit cijelo pakiranje a to moras i prodat jedino ak imas neki velki bizniss.
U maloj seriji pakiranje sadrzi sljedece brojeve 1X36, 2X37, 3X38, 3X39, 2X40, 1X41 sto je = 12 pari... ako recimo prodas taj jedan par 36 i imas sve ostale brojeve znaci 11 pari ti je ostalo! ali dode netko i opet trazi bas broj 36 jer nije to majica da se da razvuc ili skupit ce se u pranju. Ja bi onda trebao samo zbog jednog broja narucit cijelo pakiranje jer nemozes narucit samo jedan broj a to mi se ne isplati eto to ti je muka tog posla, jeb brojevi!
cak puno modela opce namam ni 36 broja! Sad neznam jos kakvi ce bit kalupi...
Fora je u tome sto pocinju radit velike serije sto najvise zahtjevaju nasi dalamtinci jer im zene imaju velke noge. Oni su jako dobri potrosaci i onda se njima dosta podilazi. Dogodi se onda to da i mi kontinentalci dobijemo te takozvane velike serije gdje u pakiranju opce nams broja 36 a da bi dobio samo broj 36 moras opet narucit cijelo pakiranje a to moras i prodat jedino ak imas neki velki bizniss.
U maloj seriji pakiranje sadrzi sljedece brojeve 1X36, 2X37, 3X38, 3X39, 2X40, 1X41 sto je = 12 pari... ako recimo prodas taj jedan par 36 i imas sve ostale brojeve znaci 11 pari ti je ostalo! ali dode netko i opet trazi bas broj 36 jer nije to majica da se da razvuc ili skupit ce se u pranju. Ja bi onda trebao samo zbog jednog broja narucit cijelo pakiranje jer nemozes narucit samo jedan broj a to mi se ne isplati eto to ti je muka tog posla, jeb brojevi!
15 godina 8 mjeseci ago #34055
od ne0
Ljudi ne kuze misle da se to narucuje u refuzi ono brojevi koji mi pasu! Ali dobijes paket i brojevi koji su u paketu i to ti je to... da bi dosao do nekog broja kojeg vise nemam moram naruciti cijeli paket!! nema povrata robe na kraju sezone a moras platit inace ti sjedaju na racun! Znaci moze se dogodit da nisi prodao njihovu robu jer su modeli losi al njih nije briga oni hoce lovu nemos im vratit tu njihovu robu!!
Ne bi vjerovali dosta kompliciran posao, puno energije-truda-vremena.... inace propadnes i nema te!
Ne bi vjerovali dosta kompliciran posao, puno energije-truda-vremena.... inace propadnes i nema te!
- faken_brokva
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 8 mjeseci ago #34056
od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic shoes guru
ja san sad svojoj gleda postole pise 36 ali ne virujen, ima je bokun... :lol:
15 godina 8 mjeseci ago #34057
od ne0
za splicane sam siuran oni opce ne narucuju seriju s brojem 36 radje da imaju jedan vise 39 ili 40! Kazu da prodaju sve brojeve al 36 nikako da im stoji jedan par i treba jako jako dugo da ga prodaju i ispod cijene jer ima malo zena s tim brojem valjda...faken_brokva napisao: ja san sad svojoj gleda postole pise 36 ali ne virujen, ima je bokun... :lol:
15 godina 8 mjeseci ago #34061
od loklar
Replied by loklar on topic shoes guru
Sandale. cipele, čizmice.... bilo šta 35 broj.. kupujem.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.349 sekundi