- Zahvala primljena: 0
novosti iz t-coma
15 godina 7 mjeseci ago #34109
od mele
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Replied by mele on topic novosti iz t-coma
Mogu oni povecavati sto hoce kad im je flat puno preskup! Osim toga, ako ste ikada pokusali nazvati sluzbu za korisnike vjerojatno ste nakon sto ste uspjeli dobiti slobodnog operatera izgledali kao Pika!!! :twisted:
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 7 mjeseci ago #34114
od razor
Replied by razor on topic novosti iz t-coma
Nabijem ih an brzinu. Nek ju radje smanje, al nek smanje i pretplatu za flat.
15 godina 7 mjeseci ago #34117
od ne0
Replied by ne0 on topic novosti iz t-coma
lopovska drzava nabijem ih sve redom ufff kak sam lud jebo bi im sve zivo i mrtvo.... trebo sam se odselit u tri P.M. vec mi je pun K ovih politicara i seronja...
...savjetujem im da mi naplate 10 lipa svaki put kad udahnem!
...savjetujem im da mi naplate 10 lipa svaki put kad udahnem!
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 7 mjeseci ago #34119
od faceremover
Replied by faceremover on topic novosti iz t-coma
e nece oni nikad smanjit flat...reka je meni lik koji radi u optimi (obiteljski frend) za t-com da je njima zajeb jer kad daješ državi prijedlog na natječaj i on se odobri tada može cijena ići max. 10% niže u prodaji...
tako da oni i da oće nesmu smanjit cijenu....pa da bi provukli ljude jedino mogu dizati brzinu (kod non-flat paketa su, ako se sićate, dizali količinu prometa)...u tom grmu leži zec....
jednostavno sanader i ekipa im nedaju smanjenje cijene pa oni moraju dati što više brzine ili prometa da bi bili u utrci...
samo neznam što bi ja dobia sa povećanjem brzine....???....
jer imam ja optimu i za 118kn imam 3mbita i flat....al mi ni žice ne mogu uvatit priko 4mbita..testirano sa optima blast botunom...hehe...više puta... ;((
tako da oni i da oće nesmu smanjit cijenu....pa da bi provukli ljude jedino mogu dizati brzinu (kod non-flat paketa su, ako se sićate, dizali količinu prometa)...u tom grmu leži zec....
jednostavno sanader i ekipa im nedaju smanjenje cijene pa oni moraju dati što više brzine ili prometa da bi bili u utrci...
samo neznam što bi ja dobia sa povećanjem brzine....???....
jer imam ja optimu i za 118kn imam 3mbita i flat....al mi ni žice ne mogu uvatit priko 4mbita..testirano sa optima blast botunom...hehe...više puta... ;((
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.357 sekundi