novosti iz t-coma

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34126 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic novosti iz t-coma

GhostRider napisao: na centrali na koju je spojena moja tel linija mogu imati samo TCOM! i NISTA DRUGO!

ako te tješi nisi jedini, ista nesretna sudbina je zadesila mene :(

PUSH THE BUTTON!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34127 od razor
Replied by razor on topic novosti iz t-coma
Kad smo mi na selu :(

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34128 od firefly
Replied by firefly on topic novosti iz t-coma
cek jesu oni vec povecali brzine ili ce tek da povecaju??? mislim na postojece korisnike?!

druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34129 od stagger_lee
Replied by stagger_lee on topic novosti iz t-coma
Tek su počeli i neće tako brzo završiti s tim :)

Poštovani korisniče MAXadsl usluge,
kako bi Vaše zadovoljstvo korištenja MAXadsl uslugom bilo veće, u razdoblju od 02.03. - 01.05. povećavaju se brzine downloada, a pri tom cijene ostaju iste:

* do 4* Mbit/s za 79 kn/mjesečno
* do 10* Mbit/s za 179 kn/mjesečno
* do 20* Mbit/s za 329 kn/mjesečno

PUSH THE BUTTON!!!

• echo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 8 mjeseci ago #34131 od echo
Replied by echo on topic novosti iz t-coma

faceremover napisao: e nece oni nikad smanjit flat...reka je meni lik koji radi u optimi (obiteljski frend) za t-com da je njima zajeb jer kad daješ državi prijedlog na natječaj i on se odobri tada može cijena ići max. 10% niže u prodaji...
tako da oni i da oće nesmu smanjit cijenu....pa da bi provukli ljude jedino mogu dizati brzinu (kod non-flat paketa su, ako se sićate, dizali količinu prometa)...u tom grmu leži zec....

jednostavno sanader i ekipa im nedaju smanjenje cijene pa oni moraju dati što više brzine ili prometa da bi bili u utrci...

samo neznam što bi ja dobia sa povećanjem brzine....???....
jer imam ja optimu i za 118kn imam 3mbita i flat....al mi ni žice ne mogu uvatit priko 4mbita..testirano sa optima blast botunom...hehe...više puta... ;((

Hmm...T-com odavno vishe nije drzavna firma tako da Vlast nema utjecaja na samu politiku firme...o tome oni odlucuju sami ...Jedina ustanova koja ih moze malo kontrolirati je Agencija za telekomunikacije ili tako nekako mislim da se zove. NJima je cilj da sprjecavaju monopolisticko ponasanje pojedinih tvrtki. I naravno tu je nas zakon koji povecanjem poreza moze utjecati i utjece na krajnju cijenu svih proizvoda pa tako i ADSL usluge...Inace iz pouzdanih izvora T-com je vec davnih dana bio spreman pruziti uslugu(recimo 3G telefoniju), ali zakon i agencija to ne bi podrzali! . U to vrijeme bili bi jedini na trzistu s takvom uslugom, a to vodi monopolistickom ponasanju! Mislim da Oni jos uvijek drze jako veliki komad ovog trzista i zele naravno sto vecu zaradu. Dok to mogu ostvarivati zasto da spustaju cijene!!!!

Slobodno me ispravite ako grijesim!

Više
15 godina 8 mjeseci ago #34137 od ne0
Replied by ne0 on topic novosti iz t-coma

Echo napisao:

faceremover napisao: e nece oni nikad smanjit flat...reka je meni lik koji radi u optimi (obiteljski frend) za t-com da je njima zajeb jer kad daješ državi prijedlog na natječaj i on se odobri tada može cijena ići max. 10% niže u prodaji...
tako da oni i da oće nesmu smanjit cijenu....pa da bi provukli ljude jedino mogu dizati brzinu (kod non-flat paketa su, ako se sićate, dizali količinu prometa)...u tom grmu leži zec....

jednostavno sanader i ekipa im nedaju smanjenje cijene pa oni moraju dati što više brzine ili prometa da bi bili u utrci...

samo neznam što bi ja dobia sa povećanjem brzine....???....
jer imam ja optimu i za 118kn imam 3mbita i flat....al mi ni žice ne mogu uvatit priko 4mbita..testirano sa optima blast botunom...hehe...više puta... ;((

Hmm...T-com odavno vishe nije drzavna firma tako da Vlast nema utjecaja na samu politiku firme...o tome oni odlucuju sami ...Jedina ustanova koja ih moze malo kontrolirati je Agencija za telekomunikacije ili tako nekako mislim da se zove. NJima je cilj da sprjecavaju monopolisticko ponasanje pojedinih tvrtki. I naravno tu je nas zakon koji povecanjem poreza moze utjecati i utjece na krajnju cijenu svih proizvoda pa tako i ADSL usluge...Inace iz pouzdanih izvora T-com je vec davnih dana bio spreman pruziti uslugu(recimo 3G telefoniju), ali zakon i agencija to ne bi podrzali! . U to vrijeme bili bi jedini na trzistu s takvom uslugom, a to vodi monopolistickom ponasanju! Mislim da Oni jos uvijek drze jako veliki komad ovog trzista i zele naravno sto vecu zaradu. Dok to mogu ostvarivati zasto da spustaju cijene!!!!

Slobodno me ispravite ako grijesim!

ufff teska tema! mogao bi ti napisati 2 stranice... samo jednu stvar cu ti rec "JAD I BIJEDA!"!

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.426 sekundi
Pokreće Kunena Forum