- Zahvala primljena: 17
QUIZZ
- [ctn]sluzavy_cro
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 8 mjeseci ago #34417
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic QUIZZ
nedam velke slike jer mi je kozmetičar reko da botoxu treba tjedan dva da se postigne mlado lice ko u Korut-a, tako dok ne postanem lep u piz_u materinu nema krupnog plana.
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 8 mjeseci ago #34452
od firefly
mislis da je botox rjesenje??? varas se... znas da priroda tu i tamo zasere doduse svakih nekoliko tisuca godina ali et jebga desi se.. tako da sto prije prihvatis to sto jesi lakse ce biti i tebi i svima nama oko tebe...
sad daj vece slike!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: nedam velke slike jer mi je kozmetičar reko da botoxu treba tjedan dva da se postigne mlado lice ko u Korut-a, tako dok ne postanem lep u piz_u materinu nema krupnog plana.
mislis da je botox rjesenje??? varas se... znas da priroda tu i tamo zasere doduse svakih nekoliko tisuca godina ali et jebga desi se.. tako da sto prije prihvatis to sto jesi lakse ce biti i tebi i svima nama oko tebe...
sad daj vece slike!
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
- [ctn]sluzavy_cro
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 6 mjeseci ago #35503
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic QUIZZ
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.359 sekundi