WATCHMEN

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34412 od faken_brokva
WATCHMEN was created by faken_brokva
je, je, je dosao je taj velicanstveni trenutak kad su na kino platna diljem svijeta i na monitore kompjutera dosli najludji i najbolesniji superheroji ikad... WATCHMEN... oni ne prezaju od umorstava, kradji i mentalnih bolesti i niko ih ne moze zaustaviti osim strasnih rusa. uglavnom film je odlican i nisam moga cekat da izadje dvd-rip... zaboravi x-mene, spajdermena, supermena, fantasticnu cetvorku, bekmena, WATCHMEN IN DA HAUS

Please Prijava to join the conversation.

• bimbo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 7 mjeseci ago #34413 od bimbo
Replied by bimbo on topic WATCHMEN
strip je odličan(sve male priče koje se na kraju spoje),nadam se da su i film napravili sličan,ali sam čuo da su izmjenili kraj

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34414 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic WATCHMEN
Iskreno, prvi put cujem za njih, :? ali zvuci zanimljivo... Nego gdje si ti pronasao DVD-rip? Regan sam na 3 private trackera, i na svima ima samo TS ili cam...

• bimbo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
15 godina 7 mjeseci ago #34415 od bimbo
Replied by bimbo on topic WATCHMEN
napiso je da nije mogo čekati DVD rip,pa mislim da je gledo TS ili cam što je meni velika šteta za takav film :(

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34416 od razor
Replied by razor on topic WATCHMEN
Volim takve filmove, ali za ove nikad nisam cuo. Definitivno cu pricekati dvd da izadje pa pogledat u max kvaliteti.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34418 od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic WATCHMEN
nisan gleda dvd-rip ali ovo je prilicito kvalitetan proizvod, gledljivo i nelose... ma ovo je samo prvi put da gledan ic cu i u kino, skinut dvd-rip, trazit ih da mi dadu autograme i.t.d.

thepiratebay.org/torrent/4763868 ... d.DivX-LTT

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.377 sekundi
Pokreće Kunena Forum