Interesantno ...

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34714 od crazy_chrisss
www.quakelive.com

3d fps iz mozille ,int. explorera :) ...trebate se regat ,instalirat mali addon za web browser , proci trening (za to vrijeme se downloada ostatak igre *cca 20 30 40 Mb ), trening sluzi kako bi se vasi skillovi usporedili i pomogli pri kasnijem odabiru soba na serveru , i to je to ...shoot to kill , dare to fail :)

nadasve simpaticno , jer koristi samo web browser kao sucelje, ( postoji i opcia Full Scr ) , tehnicka zahtjevnost 0 bodova ,a tematika je Quake sa "mrvicu unistenim detaljim" :P , standardni CTF , TDM , Free for all i ostali quake nachini pucanja, par oruzja,shieldovi , municija ...i tak ..za sve pvp matcheve se vodi statistika , kao i mogucnost prijateljevanja sa drugim igracima,mogucnosti slicne xfireu sa prijateljima ( chat , join njegov game online - offline status playera ..itd itd ) ...bla bla bla ...uglavnom , check it out obavezno, gubica za raznonodu na poslu ( ako shef ne poludi ) ...a potpuno jednostavno...i besplatno ofcrs....uglavnom provjerite igrajte, neda mi se kenjkat tu sada ,pola 4 je,vec je i Darko otisao spavati :P hihi ...brljbljbljb... :)

moj nick : crazychrisss ( probao sam stavit Clan tag al a-a )

....zz pucamo se

Please Prijava to join the conversation.

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34721 od ne0
Replied by ne0 on topic Interesantno ...
dozivio sam i taj dan kad quake mogu igrati preko internet explorera.... eh sjecam se 486dx4 sa hardom do 500mb i quake na par disketa VAUUUUUUUU najbolja igrica tada o grafike pa do svega!!!!!!

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34791 od crazy_chrisss
Replied by crazy_chrisss on topic Interesantno ...
kai nikog to ne zanima ? :( ...malo hc makljaze ? :p

Više
15 godina 7 mjeseci ago #34794 od faken_brokva
Replied by faken_brokva on topic Interesantno ...
prosa san trening sad san na intermediate username: fakenbrokva

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.421 sekundi
Pokreće Kunena Forum