Americas Army 2.8.5 patch
15 godina 5 mjeseci ago #35208
od firefly
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Americas Army 2.8.5 patch was created by firefly
da se ne biste patili (za one koji jos igraju AA) evo kako da skinete patch:
da ne bi kucao ponovo sve ja cu staviti link na forumu kod nas gdje je to opisano!
www.nkon-aa.com/index.php?topic=1066.0
da ne bi kucao ponovo sve ja cu staviti link na forumu kod nas gdje je to opisano!
www.nkon-aa.com/index.php?topic=1066.0
druže... život je bitka.. i nije za dušu meku... ostani uz mene i puni mi redenik... jer neprijatelj prelazi rijeku... neprijatelj prelazi rijeku......
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 5 mjeseci ago #35209
od razor
Replied by razor on topic Americas Army 2.8.5 patch
Joj, zakaj gube vrijeme na to...nek dalejau na trojci!
15 godina 5 mjeseci ago #35219
od firefly
Replied by firefly on topic Americas Army 2.8.5 patch
a napravili su novu foru (zove se ES2) sad vise ne mozes trcat onako slobodno po mapi, zato sto je opfor postavio mine, koje ti treba da spazis da ne bi bilo bumm (.... killed himself) kao meni na hospitalu!
a popravili su i najveci bug u igri... sad mi je glava kao u RL... tako da su mi ucestali HSovi!!!
a popravili su i najveci bug u igri... sad mi je glava kao u RL... tako da su mi ucestali HSovi!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.330 sekundi