- Zahvala primljena: 8
Termo akumulaciona pec
Trebam 2 komada od 6 i 2 kW.
pozz
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
- Zahvala primljena: 0
- elessar1977
- Ekspert
Malo si proguglaj one kao nove norveške radijatore Glamox... Ja sam kupio jedan za stan, i mogu ti reći da sam zadovoljan. Fino grije, doduše morat ću juš koji kupit pa rasporedit na cijeli stan. Odlika im je kao da su neki štedni... tako nešto..
No ovako sam u zimskom periodu prošle godine plaćao struju 350kn, i bilo mi to čist dovoljno. Računam da ću za cijeli stan kad sve pokrijem plaćati struju oko 600kn, što je po mom mišljenju izrazito povoljno s obzirom da je ipak sve na struju...
Evo ti i link neke firmice, pa pogledaj samo malo o čem pričam. Izuzetno se lagano postavljaju, i ne zauzimaju ništa prostora. Što se ne može reć za termicu. A mislim da termica puno više struje troši.
LINK: www.stipsa.hr/proizvodi.html
PS: Ja sam kupio u jednoj poznatoj firmi u hrv, ali da me ubiješ ne mogu se sad sjetit imena. hehe.. Kad se sjetim, ide edit posta
elessar1977 napisao: Pozdrav... Ako može mali savjet, ukoliko ti je to za osobnu upotrebu dunavu.
Malo si proguglaj one kao nove norveške radijatore Glamox... Ja sam kupio jedan za stan, i mogu ti reći da sam zadovoljan. Fino grije, doduše morat ću juš koji kupit pa rasporedit na cijeli stan. Odlika im je kao da su neki štedni... tako nešto..
No ovako sam u zimskom periodu prošle godine plaćao struju 350kn, i bilo mi to čist dovoljno. Računam da ću za cijeli stan kad sve pokrijem plaćati struju oko 600kn, što je po mom mišljenju izrazito povoljno s obzirom da je ipak sve na struju...
Evo ti i link neke firmice, pa pogledaj samo malo o čem pričam. Izuzetno se lagano postavljaju, i ne zauzimaju ništa prostora. Što se ne može reć za termicu. A mislim da termica puno više struje troši.
LINK: www.stipsa.hr/proizvodi.html
PS: Ja sam kupio u jednoj poznatoj firmi u hrv, ali da me ubiješ ne mogu se sad sjetit imena. hehe.. Kad se sjetim, ide edit posta
sve sam to procito ali preskupo mi je to rjesenje za 1 zimu, a i termicu bi punio samo po noci kad je jeftina struja tako da nisam bas siguran na to o potrosnji...
- elessar1977
- Ekspert
a firme koje prodaju možeš lako nać na netu... Ali evo:
ZAGREB:
Abc interijer d.o.o.
10000 Zagreb, Zavrtnica 17,
Tel. 01 60 55 988
P.C. Ambienta
Resselova b.b.
Kod Avenue Mall
10000 ZAGREB
tel: 01 63 93 176; 01 63 93 175
SINGULI d.o.o.
Primorska 3
Tel. 01 37 72 644
Sve možeš vidjet na stranici: www.stipsa.hr/index.html
Iako pazi... ono, ne može on trošit tako malo koliko to nama treba... Jebi ga, ovaj od 2 kw troši 2 kilovata.. i ne može manje... Ali princip rada je takav da se on gasi kad postigne temperaturu, pa onda opet pali i tako... Dakle, dogrijava samo...
Mislim da nas tranici imaš negdje i neku tablicu odnossa kvadrature i veličine/jakosti radijatora... Dakle, manja prostorija = manji radijator.. i jeftiniji.