World Baseball Cup u Zagrebu
15 godina 2 mjeseci ago #37266
od razor
Replied by razor on topic World Baseball Cup u Zagrebu
E da, kad smo vec kod cudenja, u Petak Medvescak igra u Zagrebu protiv Olimpije iz Ljubljane...jos neznam cjenu al sumnjam daj ne nesto puno....ide ko samnom i Rudlavom?
Please Prijava to join the conversation.
15 godina 2 mjeseci ago #37267
od jopke
Replied by jopke on topic World Baseball Cup u Zagrebu
Razor je nešto raspoložen:) Kao što rekoh...nešto čudno se dogadja :rabbit:
15 godina 2 mjeseci ago #37270
od razor
Replied by razor on topic World Baseball Cup u Zagrebu
Nis cudno. Samo me zarko zanimalo sto to dovlaci toliku kolicinu ljudi na stadione iz tjedna u tjedan. I onak, moram priznat, da kuzim spiku.
Nije to ko nogomet...2x45 min divljanja i zivcanoce. Ameri idu na stadione s cjelim obiteljima, par sati prije tekme na parkiralistima koja primaju i po 50k auta rade rostilje, druze se, isto se nastavlja za vrijeme tekme na stadionu, a i nakon tekme.
Sport je takav kakav je...ak neznas pravila, izgleda bedasto jednostavan i dosadan...nakon sto me kolega s posla upoznao sa djelom rpavila i finti, cjela stavr dobije skroz drugu dimenziju.
Sve u svemu, nije loshe i sad kuzim sve one filmove o poznatim bejzbolashima u amerci.
A sto se Hokeja tice....jos se dan danas sjecam pjesme koja se u Zagrebu pjevala svake zime:
Medvjedi, medvjedi
stadion vas bodri
zig zag
Medveščak!
Iako sam bio stvarno mali balonja, to je ostalo duboko usadjeno u memoriju
Nije to ko nogomet...2x45 min divljanja i zivcanoce. Ameri idu na stadione s cjelim obiteljima, par sati prije tekme na parkiralistima koja primaju i po 50k auta rade rostilje, druze se, isto se nastavlja za vrijeme tekme na stadionu, a i nakon tekme.
Sport je takav kakav je...ak neznas pravila, izgleda bedasto jednostavan i dosadan...nakon sto me kolega s posla upoznao sa djelom rpavila i finti, cjela stavr dobije skroz drugu dimenziju.
Sve u svemu, nije loshe i sad kuzim sve one filmove o poznatim bejzbolashima u amerci.
A sto se Hokeja tice....jos se dan danas sjecam pjesme koja se u Zagrebu pjevala svake zime:
Medvjedi, medvjedi
stadion vas bodri
zig zag
Medveščak!
Iako sam bio stvarno mali balonja, to je ostalo duboko usadjeno u memoriju
15 godina 2 mjeseci ago #37273
od jopke
Replied by jopke on topic World Baseball Cup u Zagrebu
Hokej je najbolji sport za video igre:) NHL owna FIFU i sve ostalo
uf sad bi zabacio malo NHL 97...e to je bila zajebancija
uf sad bi zabacio malo NHL 97...e to je bila zajebancija
15 godina 2 mjeseci ago #37274
od wolf
Replied by wolf on topic World Baseball Cup u Zagrebu
A ja trenirao dvije i pol godine baseball u Zagrebu... inaće.. Baseball se igra u Hrvatskoj još od kraja 2. svjetskog rata... jer su ga kod nas donijeli američki vojnici za vrijeme rata..a i malo nakon njega... Split je bio jak u baseballu godinama...
dok sam ja trenirao... Varaždin je bio jak...Karlovac.. u to vrijeme je u Zagrebu bilo jedno 8 klubova.. + još 4 ženska ( softball )...zatim je tu bio Varaždin...Split..Sisak.. Karlovac.. Slavonski Brod.. i mislim da je to onda bilo to... van zagreba je bilo još par softball klubova...Split..Varaždin Karlovac...
ali.. nedostatak sponzora..a i sveopća nezainteresiranost ljudi...jer ne razumiju pravila...je dovela do toga da se masa tih klubova ugasi...
Inaće..Pravila baseballa vam je knjižica formata A4 i ima sitnicu od jedno 200-tinjak stranica
Čak se nekada zna desiti u američkoj ligi da sudac ode do klupe sa ostalim sucima i potraže što da dosude...
Nogomet je prejednostavan... to svako može razumjeti.. u baseballu.. jedna greškica..jako mala.. može koštati poraza...i da... nema nerješenog rezultata...
čak ako i završi sa rezultatom... 5 : 5... gledaju se hitevi..pa errori..pa dalje tako neke statistike.. i na temelju toga se dobije pobjednik...
Utakmica inaće traje 7 ili 9 inninga..ili promjena...paje recimo tako jedna naša tekma.. trajala od 9 ujutro..pa sve do 9 navečer...
dok sam ja trenirao... Varaždin je bio jak...Karlovac.. u to vrijeme je u Zagrebu bilo jedno 8 klubova.. + još 4 ženska ( softball )...zatim je tu bio Varaždin...Split..Sisak.. Karlovac.. Slavonski Brod.. i mislim da je to onda bilo to... van zagreba je bilo još par softball klubova...Split..Varaždin Karlovac...
ali.. nedostatak sponzora..a i sveopća nezainteresiranost ljudi...jer ne razumiju pravila...je dovela do toga da se masa tih klubova ugasi...
Inaće..Pravila baseballa vam je knjižica formata A4 i ima sitnicu od jedno 200-tinjak stranica
Čak se nekada zna desiti u američkoj ligi da sudac ode do klupe sa ostalim sucima i potraže što da dosude...
Nogomet je prejednostavan... to svako može razumjeti.. u baseballu.. jedna greškica..jako mala.. može koštati poraza...i da... nema nerješenog rezultata...
čak ako i završi sa rezultatom... 5 : 5... gledaju se hitevi..pa errori..pa dalje tako neke statistike.. i na temelju toga se dobije pobjednik...
Utakmica inaće traje 7 ili 9 inninga..ili promjena...paje recimo tako jedna naša tekma.. trajala od 9 ujutro..pa sve do 9 navečer...
- elessar1977
- Ekspert
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
15 godina 2 mjeseci ago #37284
od elessar1977
Replied by elessar1977 on topic World Baseball Cup u Zagrebu
Heh... Wolf sad kad si spomenuo treniranje, sjetio se i ja da sam trenirao baseball.. Trajalo je to puna 3 ili 4 dana hehe u srednjoj školi... Klub naravno u Sisku, nemam pojma kako se zove.. dali Sisak, ili Siscia.. tako nešto... Kasnije koliko sam pratio, VJEČNO ZADNJI
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.316 sekundi