Kako sam obradio Kvark d.o.o !!!

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4127 od crazy_chrisss
Uglavnom bilo je to 26tog petog prosle godine kada se ChrisSs odlucio kupiti par komponenata za svoj mali kompic...ukratko otisao sam u Kvark jer drgudje nisu nigdje imali 9800pro IceQ koju sam ja htio ....naime platio sam ju 2400kn ...da bi nakon par mjeseci mi pocele pucat texture i iscrtavat horizontalne linije u Windowsima...odnio sam karticu u servis no nakon njihovog pomnog promatranja zakljucili su da se u hladnjaku (koji je podosta veliki ...ZAUZIMA JEDAN PCI SLOT ) stvorio film prasine i da je to rezultiralo gore navedenim problemima....i tako kartica je radila i dalje normalno no opet nakon par mjeseci istva stvar....u Americas Army-u mi se pojavljuju nevidljivi zidovi ,igracima se glavu raspucavaju po mapi....po zidovima sam vidjao dugine boje...uglavnom osjecaj je bio slican opako napusavanju prije igranja...TO SIGURNO PROC IMA PROBLEMA S TIM he he....uglavnom istek garancije blizio se i tako popizdio sam i odnio im cijeli komp jerbo sam kod njih kupio u istom paketu Gigabytovu Maticnu i memoriju....pa su pomislisi da nije mozda pukla matricna ili Agp slot....naime nakon kratkog testiranja i STO SU SKURILI MOJE JEFTINO 400Wtno napajanje ...zanimjenili su ga sa SKUPIM NAPAJANJEM i dali mi novu maticnu plocu for free....

ali etoga ...problema nikad dosta...dodjem doma iz servisa i opet isti kurac....nova maticna,novo napajanje ( i TO TIHO TAKO DA PO PRVI PUT U ZIVOTU CUJEM SVOJ DISK KAKO RADI )....a graficka opet sere...

DVA TJEDNA DO ISTEKA GARANCIJE....

i vrag mi neda mira graficka je opet na servisu....
komentar njihov....hmm kod nas radi normalno ali nabavit cemo ti istu takvu....

uglavnom ja zadovoljan...

i KONACNO....dan 11.svibanj.2005 tj Danasnji dan...oko 9.15h ujutro zovem ja servis kad ono sef servisa kaze ...morat cemo vam predlozit jednu varijantu koja vam ce se sigurno svidjet...GOSPODINE GORANE DOBIT CETE ZA KARTICU POVRAT ONOLIKOG IZNOSA NOVCA KOLIKO STE GA PLATILI PRIJE GODINU DANA.....

he he ....upravo sam poslao starog po 2500kn u kvark .....i uputio ga u Ve-mil po GIGABYTE GF 6600GT i ATHLONA XP 3000+

he he...pa vi komentirajte koliko sam ja sad dobro prosao nakon sto sam iskoristavao 9800pro uz male grasekice i dobio novo SILENT napajanje i novu maticnu ....he he...

MOLIM VAS SAMO DA MOLITE SAMNOM DA OVA NOVA OPREMA RADI KAKO TREBA....

i tako...

a 16tog svibnja inace navrsavam 23 godine tako da ovo uzimam kao Kvarkov MALI POKLONCIC ZA ROCKAS....

he he...

Please Prijava to join the conversation.

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4128 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Kako sam obradio Kvark d.o.o !!!
Sve pohvale kvarku..na fer ulogi dobavljača opreme. Moram priznati da je ovo jedna od rijetkih slučajeva fer ponašanja u slučaju reklamacija..thumb's up :lol: :lol: a tebi sretno sa novim komponentama :lol:

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4130 od razor
Fakat da....inace su ti prodavaci pizde do boga.....ja znam....ja sam prodavo :)

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4136 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic Kako sam obradio Kvark d.o.o !!!

CraZy_ChrisSs napisao: jer drgudje nisu nigdje imali 9800pro IceQ koju sam ja htio ....naime platio sam ju 2400kn

CraZy_ChrisSs napisao: upravo sam poslao starog po 2500kn u kvark

:lol:

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4137 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Kako sam obradio Kvark d.o.o !!!

uNN4m3d napisao:

CraZy_ChrisSs napisao: jer drgudje nisu nigdje imali 9800pro IceQ koju sam ja htio ....naime platio sam ju 2400kn

CraZy_ChrisSs napisao: upravo sam poslao starog po 2500kn u kvark

:lol:

LOLČINA...to u opče nisam skužio...e pa to je več biznis :lol: :lol: :lol: :lol:

Više
19 godina 6 mjeseci ago #4138 od blento
zalosno je to sto bi to trebala biti sasvim normalna stvar je po zakonu su duzni to napraviti...ak je nisu u stanju popraviti....
nije nasa krivica sto cijena tih grafickih i ostale informaticke opreme strahovito pada...

Svaka cast Kvarku......imat cu ih na umu pri slijedecoj kupovini...

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.453 sekundi
Pokreće Kunena Forum