Napokon da nađem klan...
BlackHawk napisao: Sad me daxin avatar sjetio na jednu slikicu koju posjedujem :lol: :lol:
photobucket.com/albums/y111/Jere ... enosti.jpg
Hehe...
BTW, po cijenu da ispadnem picajzla, što i jesam: kaže se DAXOV :lol:
Nisam ja DAXA niti DAXICA... Joooj. Sad si me podsjetio na moju mamu: ona isto tako često griješi pridjev: Darkin . Pa nisam ja Darka, nego Darko!. Još malo pa ću postat ko Vinja - predstavljat ću se k'o žensko. :lol: :lol: :lol:
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
dax napisao:
BlackHawk napisao: Sad me daxin avatar sjetio na jednu slikicu koju posjedujem :lol: :lol:
photobucket.com/albums/y111/Jere ... enosti.jpg
Hehe...
BTW, po cijenu da ispadnem picajzla, što i jesam: kaže se DAXOV :lol:
Nisam ja DAXA niti DAXICA... Joooj. Sad si me podsjetio na moju mamu: ona isto tako često griješi pridjev: Darkin . Pa nisam ja Darka, nego Darko!. Još malo pa ću postat ko Vinja - predstavljat ću se k'o žensko. :lol: :lol: :lol:
Ma i ja sam se mislio trenutak kako da napišem pa sam na kraju išao linijom manjeg otpora jer me automatski asocira na Dax iz DS 9.
U svakom slučaju primio na znanje Herr Oberst!
:lol:
BlackHawk napisao: Ma i ja sam se mislio trenutak kako da napišem pa sam na kraju išao linijom manjeg otpora jer me automatski asocira na Dax iz DS 9.
U svakom slučaju primio na znanje Herr Oberst!
:lol:
Ma ponovit ću kao svima koji me uvijek to pitaju: Ja sam bio Dax dok se ST Deep Spejs 9 nisu počele ni snimat. A to što su u seriji neku zgodnu žensku slučajno nazvali po meni, ili zato što Frankfurtska burza koristi moj nick da bi pokazala koliko dionice na njenoj burzi vrijede - to.... (eh sad sam izgubio nit što sam htio reći) :lol: Uglavnom, zvao sam se Dax i prije DS9. :lol:
Eh i da - svaka sličnost sa psom od Rudlave je sasvim slučajna!!! I on se naime nekim čudom zove Dax... :lol:
I nije zgorega opet ponoviti za kraj: Ja sam bio Dax dok se taj pas još nije... Ma dobro, skužili ste :lol:
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
=BJES=_Timer28 napisao: E sada sam ja motiviran da si odem kupiti ribicu i nazvati ju Dax :lol: :lol: a Daksič od mila :lol: :lol:
Daj nađi neko drugo ime. Evo recimo Blento je sasvim dobro ime za ribicu... :lol:
- blackhawk
- Topic Author
- Posjetitelj
dax napisao:
=BJES=_Timer28 napisao: E sada sam ja motiviran da si odem kupiti ribicu i nazvati ju Dax :lol: :lol: a Daksič od mila :lol: :lol:
Daj nađi neko drugo ime. Evo recimo Blento je sasvim dobro ime za ribicu... :lol:
Pa ni blackHawk nije loše ali samo u slučaju ako je ribica piranha... :lol: