Swat 4

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4743 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Swat 4
E moram provjeriti..dali mi je doma...jer sam ju masovno posuđivao..javim ti toku dana..ili sutra. Pozdrav

Please Prijava to join the conversation.

• blackhawk
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4752 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Swat 4

=BJES=_Timer28 napisao: Ja sam uvjek za...igru sam več probao par puta preko neta sa burazom...i meni je igra cool...mežemo se jedamput dogovoriti..za par rundi :lol: :lol:

Super ajd stavi svoju mail adresu ako imas msn ili icq broj da se možemo lakše dogovorit kad nam bude zgodno.Što se mene tiče može i večeras nakon 9 kad se vratim sa ribanja.Napokon ću upregnut obje linije u ISDN-u za server :D

• {=l.p=}_timer28
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 6 mjeseci ago #4755 od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Swat 4
1. Blento..na žalost se budeš morao strpiti za SWAT..jer mi nije doma..čekam da mi frend vrati DVD..čim ga dobijem...ti ostavim post.

2.Black..moj msn i ICQ su ispod svakog moga posta :lol: :lol: a što se tiče danas..nisam 100% siguran..jer imam neki projekt za raditi..ali mi je i MSN iICQ upaljen..pa se možemo tamo dogovoriti..Pozdrav..e i ovom prilikom pozivam da i drugi probaju..jer igra je baš cool..za mozak opustiti..nema ROE, FR, Honora..samo koliko si ubio..i to je to. probajte..da se malo odmorite od AA :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.368 sekundi
Pokreće Kunena Forum