pa jel itko glaso stvarno za dan za koji je i mislio? znaju li neki uopce za koji dan su glasali??
kako se uopce mogu nakon ovog pouzdat da necu doc sam kad neznate koji je koji dan :lol:
hajde djeco, koncentrirajte se malo, a ti britvo, pokreni ponovo to glasovanje ali leepo napisi datum, dan, polozaje zvjezda i sve ostalo sto bi ljudima moglo zatrebat da znaju svoju raspolozivost za taj dogadjaj.
i stavi kao mogucnost "svejedno mi je", ima takvih pa...
BJES_Flatty napisao: 8O cega se sve ne nacitah na ovoj ploci!?!?
pa jel itko glaso stvarno za dan za koji je i mislio? znaju li neki uopce za koji dan su glasali??
kako se uopce mogu nakon ovog pouzdat da necu doc sam kad neznate koji je koji dan :lol:
hajde djeco, koncentrirajte se malo, a ti britvo, pokreni ponovo to glasovanje ali leepo napisi datum, dan, polozaje zvjezda i sve ostalo sto bi ljudima moglo zatrebat da znaju svoju raspolozivost za taj dogadjaj.
i stavi kao mogucnost "svejedno mi je", ima takvih pa...
E kao 1. Britvo..daj uskladi vrijeme na CET..a ne da pišem u nedjelju..a još uvjek je subota :lol: :lol: 2. Na čemu si ti Ravni?? :lol: :lol: :lol: A dan je Subota 2.7.2005 :lol: :lol: :lol:
Timer....TI si vrijeme namjesti na cet +1 Odes u profile i tamo namjestis....
A sto se tice glasovanja...ok...resetirat cemo to pa da vidimo. Ako necu moc resetirat onda cu napravit post gdje cme samo glasat.