!! AAO-CRO piknik 2 !!

Anketa: Koj dan vam vise pase za opijanje? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

02.07.2005
11 27.5%
02.07.2005
11 27.5%
03.07.2005
9 22.5%
03.07.2005
9 22.5%
Ukupan broj glasača: 8
Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati u ovoj anketi
  • adels
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5747 od adels
Replied by adels on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
napokon sam se docepao nekog kompa da se javim pa slijedi

Posto se nemrete dogovoriti piknik neka bude u subotu 02.07.2005 u 09.00 sati na Jarunu a ko kasni taj definitivno leti u Jarun to je činjenica i obečanje jerbo mi je dopizdilo da dolazim na vrijeme a ostali kasne (znase koga to ide) iznimke su oni koji rade i nemogu dobiti slobodan dan.

Ako ste za javite se da se mozemo organizirati i sve pripremiti jer vidim da nam je sefic malo zapostavio organizaciju piknika opet sve podredeni moraju organizirati umjesto njega.

Do nedelje molim potvrde za piknik da se zna napokon

JEL JASNO

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5751 od ivan
Replied by ivan on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
ADELS you are back :D :D :D JASNO KAPETANE :lol:

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5763 od mrgud
Replied by mrgud on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!

[CTN]adels_Cro napisao: napokon sam se docepao nekog kompa da se javim pa slijedi

Posto se nemrete dogovoriti piknik neka bude u subotu 02.07.2005 u 09.00 sati na Jarunu a ko kasni taj definitivno leti u Jarun to je činjenica i obečanje jerbo mi je dopizdilo da dolazim na vrijeme a ostali kasne (znase koga to ide) iznimke su oni koji rade i nemogu dobiti slobodan dan.

Ako ste za javite se da se mozemo organizirati i sve pripremiti jer vidim da nam je sefic malo zapostavio organizaciju piknika opet sve podredeni moraju organizirati umjesto njega.

Do nedelje molim potvrde za piknik da se zna napokon

JEL JASNO

...pa frende bilo je i vrijeme da složiš tu kantu... :lol:

...vako u subotu zicer radim...u nedelju sam slobodan (na moreno nejdem)...a ak radim vjutri dolazim tek popodne...ak radim popodne ne dolazim... :(

mess with the best, die like the rest

• unn4m3d
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5766 od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
treba javit do druge nedjelje?
dogovoreno ^^

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5768 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!

ivan napisao: mozda dode i moja cura ako bu htjela jel se 1.7.2005. vraca sa mora pa onda da se svi upoznate kaj kazete :D

Ivane srićo pazi se ti te CTN-ovske& ostale rulje kad dovedeš curu...ko da bacaš srnetinu lavovima.. :lol: :lol:

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5770 od razor
Replied by razor on topic !! AAO-CRO piknik 2 !!
Evo ovako...prico sam sa dosta ljudi koji bi dosli na to nase okupljanje. I vecina kaze: Ja bi u subotu....samo neznam dal cu radit. A ostatak kaze: ja nemrem jer radim. Ima i onaj mali dio kojima pase i jedno idrugo, al sorry ljudi moramo mislit na sve.
Zato cu iskoristit svoje "pravo" :D kao organizator (za sve je kriv Timer) i sve organizirat u NEDJELJU!

Znaci, piknik ce se odrzat 03.07.2005

E sad. Kao sto sam napisao u prvom postu, planiramo okrenut rostilj, pa molim sve zainteresirane dvije stvari:

1)Dodite DO 11h ili ranije.
2)Donesite sa sobom nesto pijace i nesto mesa.

E sad. Znam da ovo gore mozda zvuci glupo i nepotrebno, ali u dogovoru sa drugima odlucili smo rostilj palit samo jednom (oko 13 ili 14h)

Slobodno donesite sa sobom spil karata za belu i slicne stvari. Timer ce kao i uvjek donest rekete za badminton i loptu koju je maznuo nevinoj djecici.

I za kraj, kao sto je kolega Adels rekao, molim vas da potvrdite svoj dolazak, cisto da znamo koliko ce nas bit i na koga mozemo racunati.

dodatne informacija (mapa i tako to) mozete ocekivati uskoro.

To je to...nadam se samo da nas vrijeme nece sjebat.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.821 sekundi
Pokreće Kunena Forum