MAXadsl koji paket uzeti?

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5435 od dunavu
trebam pomoc oko izbora paketa, vecinom igram AA (oko 3 sata dnevno) i pratim live teniske rezultate... da li mi je dosta 5 gb i 384 kb brzina?

:violent37:

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5436 od razor
Replied by razor on topic MAXadsl koji paket uzeti?
S kim god sam prico svi kazu da je 5gb dosta za AA par sati na dan + standardno surfanje....i jos im ostaje na kraju mjeseca.

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5440 od procyon
Replied by procyon on topic MAXadsl koji paket uzeti?
kao prvo nemoj uzimat od tcoma nego od iskona...XXLADSL... 10tak kuna je jeftinije i ja se nezalim.... trosio sam ti oko 30mb za 3 cuke igranja AA bez TSa pa se ti misli :)

• mato
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5449 od mato
Replied by mato on topic MAXadsl koji paket uzeti?
uzmi 5 gb obavezno i 768kb bzinu ako mozes ja sam imo 386 i nije nesto jadan je upload a to je isto bitno za igranje....

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5454 od pisko
Replied by pisko on topic MAXadsl koji paket uzeti?
E proc daj mi reci di se moze pogledat tocno kolko trosi AA dok igras na netu, jedni mi kaazu 30MB po satu, neki 20MB po satu a ti sad kazes da si trosio 30MB u 3 sata. Mene i Belay-a stalno napadaju kak mi sa igranjem AA napravimo oko 10GB mjesecno!!

Mi ti se spajamo na net preko wireless-a!(uzeli smo najjaci ADSL)!!

[img
<br>

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5459 od blento
Replied by blento on topic MAXadsl koji paket uzeti?
i meni nije jasno...zvao ja Iskon pa njihova sluzba pojma nema da 2 dana ne radi server za provjeru dostupnosti DSL-a....
kazu "nazovite T-com jer je to njihova infrastruktura"...ionako potpisujes s njima ugovor.......

e jebes ga....to je sve isto..sumnjam da ISKON ima bolji DSL od T-com ....da bi omogucili konkurenciji da imaju bolju veze....sigurno....T-com!?...ma daj..... :roll: :wink:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.456 sekundi
Pokreće Kunena Forum