MAXadsl koji paket uzeti?

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5501 od blento
Replied by blento on topic MAXadsl koji paket uzeti?
sad mi nije jasno nista....kakve veze PING ima sa protokom podataka?..

Kod modema prilikom samog inicijaliziranja dobijes ping 150ms ..i onda je ostatak od toga koliko je udaljeno racunalo...zatim koliko je dobar server na koji je modem spojen i slicno....

kod DSL-a toga nema kao kod modema....

zasto onda DSL mora prenjeti vise podataka od obicnog modema?::..

sto bi se deslio da vi koji imata DSL stavite da je netspeed 2500...odnosno kao ja na MODEMU?...

Please Prijava to join the conversation.

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5507 od procyon
Replied by procyon on topic MAXadsl koji paket uzeti?
kad igram aa upaljen mi je smao msn i firewall... firewall dopusta aa da salje i prima podatke sa neta i potrosim 10tak mb i vise na 1 sat igranja, previse mi trosi jer recimo knight online mi potrosi za 3 sata igranja 7mb i to upload i download zbrajam ( al dobro to necu usporedjivat :) )... pod opcijama u aa mi je network speed na modem... pa se vi mislite!

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5512 od blento
Proc koliki ti je ping na AA nasem serveru...aj ak imas igru..samo se spoji pa odigraj malo...

mislim..ak je isti klinac sto se tice pinga..zar nije onda bolje drzati na manji NETSPEED tj modem?...ili?...

• procyon
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 5 mjeseci ago #5525 od procyon
Replied by procyon on topic MAXadsl koji paket uzeti?
ja nisam skuzio nikakvu razliku kod tog netspeeda, na ctn serveru ping mi je oko 100

Više
19 godina 5 mjeseci ago #5534 od blento

ProcYon napisao: ja nisam skuzio nikakvu razliku kod tog netspeeda, na ctn serveru ping mi je oko 100

..

hmm onda bi moglo biti razlike..jer bi ti ping trebao biti oko 60....no mozda je to bilo samo tada kad si igrao...a nista vidjeti cu kad dobijem..

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.391 sekundi
Pokreće Kunena Forum