OT: WW2 stuff..za ljubitelje..
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
Sve nešto meljete, brljavite... jel ovo, jel ono..pa je bio..pa nije bio, pa imali tenkove, pa nisu imali...svašta.
Anyway, pošto i sam volim tu tematiku, evo link za takve stvari. www.betah.co.il/book_catalog.asp ... ry=History
Pozdrav
T.Š.
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
Sibo napisao: Vidio sam da su se neki raspisali o Waffen SS i tako to. Po Hasselu isključivo, koliko sam vidio.
Sve nešto meljete, brljavite... jel ovo, jel ono..pa je bio..pa nije bio, pa imali tenkove, pa nisu imali...svašta.
Anyway, pošto i sam volim tu tematiku, evo link za takve stvari. www.betah.co.il/book_catalog.asp ... ry=History
Pozdrav
T.Š.
Nitko ništa ne "melje" niti "brbljavi".BTW ovaj tvoj link je davno prožvakan...
(noob :lol: :lol: )
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
Btw čitajući tog Hassela, nije dosadno, to priznajem. Ali brate, koliko je onda on ljudi potamanio...svaki dan bar 50, šta bombama, šta strojnicama, šta ovo, šta ono....cmooonn....
Al najjača mu je ona: Englezi bace ručnu na njega, on je onak u trku šutne nazad (pazi..šutne, opizdi nogom... koji bi on nogometaš bio a? cc :twisted: :mrgreen: ) i ona padne ovima koji su je bacili, pritom ih sve raznese. /ova epizoda iz "Razorite Pariz" /
Čizzsss.....šteta šta nema tog poteza u AA, dev-ovci valjda ne čitaju Hessela
bte feel free and dodaj još koji link da i mi n00bovi postanemo mudri i informirani kao Black Hawk, uberMaster :lol: :lol:
PozdraV!
- blackhawk
- Posjetitelj
bte feel free and dodaj još koji link da i mi n00bovi postanemo mudri i informirani kao Black Hawk, uberMaster :lol: :lol:
PozdraV![/quote]
fala na pohvalama a za linkove ćeš se morat sam pomučit kao što sam ja....polako,,cijela zima je ispred tebe a možda i dobiješ štagod ako se priključiš CTN-book klubu :lol: :lol:
- sibo
- Topic Author
- Posjetitelj
BlackHawk napisao:
fala na pohvalama a za linkove ćeš se morat sam pomučit kao što sam ja....polako,,cijela zima je ispred tebe a možda i dobiješ štagod ako se priključiš CTN-book klubu :lol: :lol:
--LOL..pa zar sam nekog hvalio?..hihihi..nebi reko bas al ajd'..nek ti bude
A za linkove sam mislio ako imas neki posebno zanimljiv..očito nemaš.. :twisted: :lol:
CTN book klub? hihi...svašta
Ajd veseloo.. & cya
T.Š.