Prodajem...

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6131 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Prodajem...

PsYcHo napisao:

uNN4m3d napisao:

Blento napisao:

uNN4m3d napisao: hvala :)

spammer.. 8) :lol: :lol:

ju tu

...spamerI... :lol:

lol :lol:

Please Prijava to join the conversation.

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 4 mjeseci ago #6132 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic Prodajem...

Blento napisao: hehe....newsgrupe...hmmm...to je toliko staro...starije od ineterneta kojeg poznajes kao danas...

Newsgrupe su nastale jos u doba BBS-ova gdje bi ljudi pod nekim temama pisali postove..pa bi onda to BBS-ovi razmjenivali kroz cijeli svijet....

danas newsgrupe koristis pomocu Internet Outlooka, 40 tude dialoga ili nekih slicnih programa...

Ne znam kojeg providera koristis za spajanje na net...? no evo ti objasnjenej..
odi u Outlook express i tamo pod tools-accounts unesi novi NEWS account.....
ono sto moras upisati za T-com je news.t-com.hr ili za carnet news.carnet. hr (to govorim napamet..ak ti ne radi..reci pa cu pogledati tocno) ....uneses neki glupi nick i stavis neku e-mail adresu o sposjis se...
skines popis newsgrupa te nadjes one koje te zanimaju i skines sadrzaj sa njih.....

uuh...uglavnom koristi google...tamo ces sve detaljno naci...

Da, to sam i mislio. Inače ja nikad nisam koristio Outlook, jer kad sam prvi put dobio CarNet account nisam znao nešt podesit u Outlooku koj su mi ovi iz CarNet-a govorili pa sam stero taj Outlook u qujac i otvorio mail na webmail.iskon.hr 8O Probat ću ja to al kasnije sad imam nekog drugog posla, a trebam i instalirat Outlo_0k. Javit ti kad pokušam nešt napravit jel sam uspel il je komp završil kroz prozor vani, u pesekovoj kućici ko igračka.

Please Prijava to join the conversation.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.357 sekundi
Pokreće Kunena Forum